”Iată pentru ce este camera de gardă, nu pentru un banal strănut”. Medic de la urgență: ”Regret că trebuie să folosesc aceste cuvinte, poate mult prea dure, dar….”

Mesajul unui medic de la urgență, în care acesta explică faptul că urgențele majore ar trebui să fie cele care să ne trimită la camera de gardă, și nu “un banal strănut” a devenit viral pe rețelele de socializare. Mesajul este acompaniat de o fotografie destul de șocantă, cu un pat de spital plin cu sânge, probabil de la un pacinet grav rănit.

Medicul, care se semnează Dr. #KayMüller, susține că „iresponsabilitatea, lipsa de atitudine și lenea unor oameni” sunt atât de incredibile, încât se întreabă cum “de reușesc să-și facă drum spre camera de gardă, și nu spre cabinetul medicului terapeut”. Cadrul medical explică faptul că unghia sa ruptă de la picior sau smiorcăială mai pot aștepta chiar și 3 ore, iar o viroză de două zile poate fi tratată cu ușurință și de către medicul de familie.

Iată mai jos postarea completă a medicului:

”Iată pentru ce este camera de gardă, și nu pentru un banal strănut! Data viitoare când un pacient venit la camera de gardă mă va întreba de ce trebuie să aștepte tocmai 2 ore (care sunt, de fapt, 10 minute) (și, da, paramedicii sunt deseori întrebați asta, chiar dacă nu fac parte din medicii ce activează în spital), aș vrea să-i arăt această fotografie.

Sunt sigur că vor înțelege că unghia sa ruptă de la picior sau smiorcăială lui mai pot aștepta chiar și 3 ore. Continuarea AICI.

Adrian Ciureanu, eroul care a murit înecat la Mangalia, a fentat moartea de trei ori!

Adrian Ciureanu este eroul de la Mangalia, care a pierit în valurile Mării Negre după ce a salvat de la înec o mamă și pe fetița acesteia. Cunoscuții lui cred că moartea hâdă nu s-a mai lăsat batjocorită încă o dată. Și explicațiile au venit de la un consilier al Primăriei Mușătești.

Acesta a declarat, pentru libertatea.ro, că Adrian a fentat moartea de trei ori în ultimii ani. Prima oară, în urmă cu vreo 11 ani, când era pasager într-o mașină, alături de mai mulți prieteni cu care a mergea la colindat.

Adrian, care stătea la mijloc, pe bancheta din spate, între doi prieteni, a scăpat ca prin urechile acului atunci când șoferul a scăpat mașina de sub control. Amicii săi colindători nu au mai avut nici o șansă.

Ulterior, Adrian Ciureanu a fost implicat în alte două accidente, însă cu implicații minore.

Tânărul din județul Argeș și-a sacrificat propria viață, intrând în marea agitată pentru ca semenii săi să trăiască. Trupul acestuia a fost adus la mal de curenți. Tânărul avea 31 de ani și era căsătorit.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *