Iată ce se ÎNTÂMPLĂ CU CORPUL TĂU dacă NU mai faci AMOR

Importanța unei vieți amoroase regulate și sănătoase este dese ori subestimată. Activitatea amoroasă contribuie, în primul rând,  la o stare de spirit mai bună și la relaxare.

Iată 8 motive pentru care nu ar trebui să-ți neglijezi viața amoroasă pentru că asta se va întâmpla cu corpul tău dacă o faci:
1. Te îmbolnăvește mult mai des.

Dacă nu faci amor pentru o perioadă lungă, sistemul tău imunitar devine slăbit. Germenii se răspândesc mult mai repede în organismul tău ,ceea ce duce mult mai ușor la îmbolnăvire. Deci, făcând amor, te poți menține sănătos.

2. Crește nivelul de stres.

Amorul este o modalitate bună de a micșora nivelul stresului. Amorul regulat reduce stresul și te face să te simți mai relaxat. Fără acest echilibru riști să fii din ce în ce mai tensionat.
3. Reducerea libidoului.

Este greu de crezut, dar este adevărat: Dacă nu faci asta regulat, este dificil să te mai aprinzi atât de ușor. Bărbații pot întâmpina mari probleme cu erecția, iar pentru femei va fi greu să ajungă la orgasm. Deci, asigură-te că totul este în regulă, știi ce ai de făcut.

4. Visele ți se schimbă.

Unii oameni au observat că lipsa amorului le provoacă vise ciudate. Unii dintre ei visează că fac amor și că au orgasm în timpul somnului.

5. Pierderea dorinței de a face amor.

Dacă organismul tău observă că nu ai activitate amoroasă o perioadă lungă de timp, nu mai produce hormonii necesari.

Nu vei mai simți nevoia de a face amor dacă nu o faci  o perioadă lungă. Cu alte cuvinte, libidoul tău va fi scăzut. Și acest lucru se întâmplă pentru că hormonii tăi sexuali dispar încet încet.

6. Se vor răci relațiile dintre tine și partener.

Când un cuplu doarme rar împreună, relația dintre ei se răcește. Vei începe să ai incertitudini față de partenerul tău și alte persoane ți se vor părea mai atractive .

7. Îți va scădea încrederea în sine.

Nu este un lucru surprinzător pentru că o persoană care nu face amor constant nu se va mai simți dorită, de aici și nesiguranța. Este dovedit științific că lipsa amorului poate provoca depresie unei persoane. Uneori amorul funcționează ca un antidepresiv.

8. Riscurile cancerului cresc.

Pentru bărbați, riscul cancerului la prostată crește atunci când nu fac amor o perioadă lungă de timp. Așa că este foarte riscant.

Ei bine, dacă acest articol nu te-a motivat suficient, atunci nu știu ce o va face! Pentru toate aceste motive, va fi destul de iresponsabil din partea ta dacă nu vei face amor, nu crezi?

7 PĂRȚI ALE CORPULUI care îți provoacă PLĂCERE IMENSĂ! Numărul 6 TE VA SURPRINDE cu siguranță

Fiecare dintre noi își dorește să-și cunoască corpul îndeajuns de mult încât să știe ce îi provoacă plăcere și ce îi displace. Fie  că ești bărbat sau femeie, trebuie să știi aceste lucruri pentru a-ți satisface cât mai bine partenerul de viață. Într-o relație, mai precis în pat, nu trebuie să existe limite, de aceea , mai jos găsești câteva dintre părțile corpului care provoacă plăcere nebănuită. Despre unele dintre ele s-ar putea să știi, despre altele nu.

Iată care sunt părțile corpului tău care îți vor oferi plăcere:

1. Mameloanele.

Toată lumea știe că stimularea mameloanelor poate face o femeie să se simtă în al nouălea cer, însă trebuie să o faci cum trebuie. Când sunt stimulate, mameloanele elimină o substanță care ajunge la creier creând astfel un orgasm mai puternic.

2. Coapsele.

Chiar dacă interiorul coapselor sunt rar atinse, femeilor le va plăcea dacă le atingi în această zonă. Le place pentru că este aproape de zona intimă.

3. Zona de jos a abdomenului.

Multe femei nu au fost atinse sau pupate în zona de jos a abdomenului. Acest lucru îți va schimba viața pentru totdeauna.

4. Degetele de la picioare.

Nu ți-a atins nimeni degetele de la picioare sau nu ți le-a pupat cu tandrețe? Crede-mă că îți va plăcea. Tot ce trebuie să faci este să propui acest lucru.

5. Lobul urechii.

Lobul urechii este un loc care aprinde ambele sexe la fel de ușor. Încearcă asta și vezi ce o să se întâmple.

6. Gâtul.

Datorită pielii care este foarte subțire în această zonă, se spune că gâtul este o zonă foarte sensibilă, de aceea este locul perfect unde trebuie să acționezi!

7. Nasul.

Presupun că știi că majoritatea nervilor faciali sunt la nas. De aceea, sărutându-i nasul o va face să se aprindă imediat.

7 SEMNE că îți DISTRUGI singur RELAȚIA. Partenerul te URĂȘTE pentru numărul 3!

Dacă relația ta nu funcționează, e nevoie să faci un pas în spate și să încerci să vezi care sunt cauzele. Nu e întotdeauna ușor să vezi care sunt problemele, mai ales când totul părea grozav la început.

E normal să începi să te gândești că partenerul e responsabil pentru tot ceea ce e greșit – dar poate că nu e numai vina lor. Iată care sunt semnele care sugerează că îți sabotezi singură relația:

1. Continui să vorbești despre trecut

Nu e corect nici pentru tine nici pentru partener dacă tot readuci în discuție lucruri din trecut. Poate că încă te doare ceva ce s-a întâmplat mai de mult, dar nu vă veți rezolva problemele dacă vă certați pentru aceleași lucruri. În plus, scopul unei discuții nu e să vedeți cine câștigă, ci să scăpați de probleme.

2. Vrei ca totul să fie perfect

Atunci când te aștepți ca o relație să fie perfectă, trebuie să fii gata să fii dezamăgită. Nu ești perfectă și nici partenerul nu este, deci nici relația nu va fi. Iar acesta este un lucru bun. Dacă aveți multe certuri sau discuții nu ar trebui să crezi că relația voastră se destramă – din contră, aceasta devine mai puternică.

3. Nu ai trecut peste relațiile trecute

E greu să te concentrezi la relația din prezent atunci când o tot compari cu cele din trecut. E important să-ți amintești că iarba nu e mai verde pe cealaltă parte și că nicio relație nu seamănă cu alta. Poți privi înapoi spre trecut, dar nu poți trăi acolo.

4. Nu există un echilibru

Dacă nu depui același efort ca și celălalt, vei pune o presiune asupra relației. Trebuie să discutați despre ce vrei de la o relație, astfel încât să puteți găsi un echilibru sănătos. Nu e corect ca numai o persoană să muncească pentru ceva. Cu cât afli mai repede dacă ești fericită sau doar te mulțumești cu ceva care nu ți se pare suficient cu atât va fi mai bine.

5. Vorbești despre relația ta pe rețelele de socializare

Dacă folosești rețelele sociale pentru a da detalii despre relația ta sau pentru a te descărca după o ceartă, lucrurile se vor sfârși prost pentru amândoi. Dacă, atunci când ești furioasă, primul tău instinct e să iei telefonul ca să vorbești cu prietenele tale, întreabă-te cum te-ai simți tu dacă partenerul ar face același lucru.

6. Încerci să-ți schimbi partenerul

La începutul relației îți plăcea totul în legătură cu partenerul tău – sau cel puțin așa ai crezut. Acum, lucrurile care te atrăgeau te enervează. Nimic bun nu iese vreodată din încercarea de a schimba pe cineva. Nu e foarte probabil ca partenerul să se schimbe pentru tine și nu e corect să te aștepți să facă asta.

7. Nu-ți apreciezi partenerul

Atunci când ajungi să te simți confortabil cu cineva, s-ar putea să uiți să arăți recunoștință sau apreciere pentru tot ce face pentru tine, iar asta îl va face să se simtă că nu este apreciat. Partenerul nu îți poate citi mintea, așa că spune-i cum te simți.

10 METODE sigure de a DESPĂRȚI un cuplu. Numărul 8 dă mereu REZULTATE

Atunci când o persoană dragă are o relație care nu îi face deloc bine, e normal să încerci să o faci să iasă din situația respectivă, char dacă nimeni nu ar trebui să intervină în relația cuiva. Dacă scopul tău e să-ți ajuți prietenul, poți face câteva lucruri pentru a-i despărți:

1. Ține-ți persoana dragă cât mai aproape

Vei putea să știi mai multe despre relația persoanei dragi dacă o ții cât mai aproape de tine, astfel încât să-I fii confident/ă și să aibă încredere în tine. Dacă se va întâmpla așa, se va deschide și îți va povesti mai multe despre relație, oferindu-ți astfel ocazia de a vedea ce slăbiciuni poți exploata.

2. Creează probleme

Cu siguranță vei reuși să găsești aspect negative dacă le cauți cu lumânarea. Așadar, atunci când vorbești cu persoana pe care vrei să o „salvezi” despre ce a mai făcut partenerul său, încearcă să afli cât mai multe detalii de care să te poți lega – poate că respectivul a întârziat, nu a condus-o acasă ori a uitat de ceva important. Astfel vei putea ști ce să faci mai apoi.

3. Exploatează slăbiciunile

Odată ce ai reușit să afli ce slăbiciuni are relația persoanei dragi, te poți pune pe treabă. De fiecare dată când o vezi tristă sau nemulțumită, amintește-I de toate lucrurile negative pe care i le-a făcut partenerul.

4. Amintește-i de o relație din trecut

Dacă știi că prietenul sau prietena ta a fost fericită alături de o altă persoană în trecut, adu-i aminte de acea relație și încearcă să evidențiezi cele mai importante diferențe dintre cum a fost atunci și ce se întâmplă acum. Astfel vei reuși să o pui pe gânduri și să se întrebe dacă merită să mai rămână în relație.

5. Fii conștient/ă de importanța timpului

S-ar putea să distrugi relația prietenului / prietenei tale dacă îl / o faci să stea cât mai departe de partener/ă, ca să petreacă mai mult timp cu tine. Va vedea atunci că se poate simți (mult mai) bine când nu este alături de el / ea și nu îi va mai fi atât de groază de eventualitatea unei despărțiri.

6. Prezintă-i o altă persoană

Dacă îți dai seama că cineva nu este bun pentru prietenul / prietena ta, probabil că știi deja pe cineva care ar fi mai potrivit/ă. Fă-i cunoștință cu cineva care este pe gusturile sale și care ar putea să corespundă nevoilor sale. S-ar putea să ai / aveți noroc.

7. Încurajează-ți prietenul / prietena să trișeze

Asta nu înseamnă că ar trebui să îl / o faci să înșele, ci să îl / o convingi că e în regulă să vorbească mai mult cu alte persoane. Fă-l / fă-o să creadă că îi ești complice în toată treaba asta cu apropierea de altcineva. Astfel, va începe să se întrebe dacă nu cumva îi va fi mai bine cu altcineva.

 8. Fă-l să îşi pună întrebări

Dacă vei face pe cineva să îşi pună întrebări în legătură cu partenerul său, lupta este deja jumătate câştigată. Întreabă mereu dacă partenerul este pregătit pentru o relaţie cu adevărat serioasă sau dacă este genul de om cu care ai putea întemeia o familie. Chiar dacă prietenul sau prietena ta nu îţi va da răspunsurile pe care le aştepţi încă de la început, poţi să fii convins de faptul că se va întreba dacă partenerul său chiar este în stare să facă aceste lucruri.

9. Nu te feri să bârfeşti

Ştim cu toţii că bârfa nu este bună, însă atunci când urmăreşti o cauză nobilă, poţi să fii scutit de judecata celorlalţi. Dacă ai auzit lucruri rele sau nefavorabile în legătură cu persoana cu care este prietenul tău, nu te feri să le aduci în discuţie din când în când, chiar dacă nu va părea mereu intenţionat. Pentru fiecare dintre noi contează modul în care partenerul nostru este văzut în societate şi prin ochii prietenilor noştri aşa că, dacă vei arăta că acesta nu are o imagine prea favorabilă, îi vei da prietenului tău de gândit.

10. Prefă-te că lucrurile rele s-au întâmplat deja

Chiar dacă cei din relaţia pe care vrei să o închei nu au încă prea multe probleme sau nu se confruntă cu drame prea mari, încearcă să te comporţi ca şi când lucrurile au evoluat deja. Astfel, când prietenii comuni te întreabă cum le merge, vorbeşte-le de parcă lucrurile ar fi triste sau relaţia lor nu va mai dura mult. În momentul în care se va răspândi ideea că o relaţie nu va mai funcţiona, îţi va fi mult mai uşor să îi dai impresia partenerului tău că lucrurile nu merg deloc bine şi că ar trebui să îşi aleagă un alt drum.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *