I-au amputat organul intim după patru zile în care a făcut ceva ce i-a lăsat pe medici fără cuvinte: ,,Când a ajuns la noi organul era negru, nu s-a mai putut face nimic.” Ce a făcut bărbatul de 50 de ani i-a distrus viața intimă pentru totdeauna

Dacă nu ai o prietenă e de înțeles că la un moment dat vei deveni frustrat, dar acest bărbat a dus totul la un alt nivel!

El ,,și-a dat toată iubirea” unei jucării făcute acasă care era de fapt o simplă sticlă de plastic, dar a sfârșit prin a-și bloca organul intim în ea timp de 4 zile!

Din păcate pentru bărbatul de 50 de ani, care nu s-a deranjat să caute ajutor medical (din motive evidente!), i s-a spus că trebuie să i se amputeze ,,bărbăția”.

Jucăria din sticla de plastic i-a făcut organul intim să necrozeze, necroza fiind un tip de rană care face ca celulele să moară. Când a fost dus de urgență la spital, cu sticla încă atașată de el, organul intim era deja negru. Murise. Auch!

Doctorul Dennis Chirinos a declarat pentru televiziunea HCHTelevision Digital: ,,Am avut un pacient în vârstă de 50 de ani care, fiindcă nu avea prietenă sau soție, a dorit să își ușureze frustrarea acumulată. Așa că și-a pus organul într-o sticlă de plastic, ceea ce a dus la necroză și la moartea organului. Atunci când a ajuns la noi, patru zile mai târziu, era deja prea târziu și am fost obligați să îi amputăm organul intim complet, pentru că era doar țesut mort”.

Chirinos, cel care l-a și operat pe bărbat, a menționat că a fost nevoit să îi repoziționeze uretra acestuia, pentru a-i permite să mai poată încă urina, dar a trebuit să îi dea și vestea îngrozitoare că nu va mai putea întreține relații intime vreodată.

Pare ciudat că trebuie să spunem asta, dar dacă vă găsiți vreodată, prin forța împrejurărilor, cu organul intim înțepenit într-o sticlă, vă rugăm să căutați ajutor medical imediat, nu așteptați patru zile până când își schimbă culoarea!

Doctorul a mai menționat: ,,Situația cu acest pacient a fost că nu a căutat ajutor specializat în timp util. Nu era doar faptul că murise, dar se înnegrise, necroza era foarte gravă. Nu am avut de ales.”

Iată un material video despre acest caz cel puțin bizar:

Poveste adevărată: „Tata ne-a abandonat și și-a continuat poveștile cu amante. A amenințat-o pe mama că se sinucide dacă ea nu îi acordă divorțul” Ce a urmat apoi

Am avut un tată arogant, care ne-a abandonat. O mama bună, dar neputincioasă. Aceasta e povestea mea de familie disfuncţională.

Îl iubeam când eram mic, pentru că era foarte deștept, au divorțat când aveau 10 ani și nu înțelegeam de ce eram acolo, cu vreo 4 ani inainte plecase de acasă, avea o amantă.

De pe la 6 ani nu aveam o relație cu un tată. Micile tentative de a simula că e părinte, cum ar fi să-i aducă cosmetice învățătoarei mele din America, și având drept consecință penalizarea mea de catre învăţătoare când au încetat cadourile…

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *