I-a presimţit moartea!?! Fratele vitreg al Denisei Răducu a făcut totul public după ce regretata artistă a fost îngropată

Familia şi rudele, dar şi prietenii Denisei Răducu nu îşi revin după moartea fulgerătoare a regretatei cântăreţe cu chip de înger. Recent, fratele vitreg al vedetei a distribuit o fotografie în care apare un mesaj năucitor.

Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum în urmă cu patru zile, iar în urma ei a lăsat multă durere. Rudele ei nu îşi revin din şocul trăit, deşi artista se lupta cu o boală incurabilă de cinci luni, şi aşteaptă parcă să se trezească din acest coşmar.

Fratele vitreg al Denisei Răducu a distribuit o fotografie pe care apare scris un mesaj alături de o inimă şi pe care a postat-o pentru prima dată în urmă cu fix doi ani.

“Dacă s-ar opri, cui i-ar păsa”, este mesajul înscris pe fotografia postată de fratele vitreg al Denisei Răducu pe pagina lui de Facebook în urmă cu doi ani.

Denisa Răducu a murit duminică, 23 iulie, după o ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer. Artista fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Din păcate, după luni de tratamente complicate, corpul artistei a cedat. Marţi, 25 iulie, Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum la Ştefăneşti, satul ei natal din judeţul Vâlcea.

Printre cei devastaţi de moartea artistei se numără şi Minodora, care din păcate nu poate fi la înmormântare. Cântăreaţa a postat un mesaj sfâşietor pe o reţea de socializare.

Un scandal a izbucnit în momentul în care maşina mortuară a ajuns la casa familiei Denisei Răducu. Pentru că autovehiculul nu a putut să intre în curte, agenţii de pază au fost nevoiţi să intervină.

Geta Dovleac şi Emilian Răducu, părinţii divorţaţi ai vedetei, nu au putut trece peste neînţelegeri şi au avut discuţii aprinse chiar înainte ca fiica lor să fie înmormântată.

Motivul neaşteptat pentru care Denisa nu dorea să cânte în Bucureşti! Artista refuza mereu concertele din Capitală: “Putea să câştige dublu”

Deşi era iubită în toată ţara iar fanii abia aşteptau să o audă cântând, Denisa refuza mereu concertele din Bucureşti. Se pare că aceasta credea că este nevoită să facă nişte compromisuri pentru asta.

Dacă până acum câteva zile detaliile despre viaţa de artist a Denisei erau puţine, apropiaţii şi colegii încep să vorbească. Mai nou, unul dintre aceştia a povestit despre adevăratul motiv pentru care cântăreaţa nu dorea să onoreze concertele din Capitală.

”Câştiga bine, dar, din păcate pentru ea, nu câştiga nici pe jumătatea talentului ei. Iar asta pentru că ea nu a acceptat, vreodată, vreun compromis. Ne spunea, atunci când îi propuneam vreo cântare în Bucureşti că ei îi este frică de aşa ceva. Că nu vrea să ajungă în situaţia de a câştiga bani mulţi la mesele interlopilor care, când se îmbată. În plus, nu suporta să fie pusă să bea la masă cu ei, mai ales că ea nu se atingea de alcool”, a declarat un apropiat al Denisei.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!