Loading...

Horoscop 2018: Trei zodii sunt puse la mari incercari, alte trei zodii au noroc cat pentru o viata!

Publicitate

Horoscop 2018: Trei zodii sunt puse la mari incercari, alte trei zodii au noroc cat pentru o viata!
Sase zodii trec prin extreme in anul 2018. Iata care sunt cele trei ghinioniste si cele trei norocoase.
Trei zodii cu ghinion

Publicitate

Balanţă
Marte este, în general, un astru benefic pentru zodia Balanţei şi îi dă energia de care are nevoie pentru a face mereu lucruri interesante. Dar mai puţin bună va fi influenţa lui Marte în februarie şi septembrie anul viitor, când nativii Balanţă se vor confrunta cu o pierdere însemnată.
Berbecii, provocaţi în dragoste.

Problemele de cuplu şi scenele de gelozie se vor ţine lanţ în martie, arată horoscopul în 2018. Primele zile frumoase de primăvară nu vor fi deloc benefice nativilor Berbec din punct de vedere al dragostei, fie că sunt căsătoriţi sau nu.
Capricornii, precauţi la început de an.

Publicitate

În pofida avertismentelor transmise de Marte, nativii riscă să ia decizii greşite când se vor afla la răscruce de drumuri, arată horoscopul în 2018. Este adevărat că ghinionul se va ţine scai de ei la începutul anului, dar, cel puţin, nu îşi vor provoca singuri necazurile.
Trei zodii norocoase

Racul
Va excela în domeniul educaţiei, dar şi la capitolul sentimental. Se pare că se vor ivi numeroase ocazii pentru a începe o relaţie de durată cu o persoană pe careo apreciai de ceva vreme. Se pare că toţi cei născuţi în această perioadă a anului vor excela şi la capitolul financiar, urmând să fie recompensaţi cu numeroase ocazii.
Scorpionul va fi, la rându-i, ocrotit de soartă. În lunile de toamnă, mulţi dintre cei născuţi în această zodie vor cunoaşte o persoană deosebită de care se vor lega puternic din punct de vedere sentimental.Nu sunt excluse nici căsătoriile.
Vărsătorul va fi poate cea mai norocoasă zodie. 2018 va fi un an prosper pe toate planurile pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal. Capacitatea sa de comunicare şi relaţiile excelente de la serviciu le vor aduce promovări profesionale, iar pe plan personal vor apărea oportunităţi de a călători în locuri în care au visat de multă vreme să ajungă.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Pustiul „de gheata” care a TOPIT internetul! Povestea INCREDIBILA din spatele acestei imagini

China e una din tarile cu cele mai mari cresteri economice, insa in continuare o ...