Greu de imaginat! Fetiță de numai 7 anișori dusă ca sclavă în Marea Britanie de o familie de rromi! Detalii înfiorătoare aici

Situație greu de imaginat. O familie română de țigani a fost închisă, pentru că a adus o fetiță româncă în Marea Britanie și a folosit-o, o bună perioadă, ca pe o sclavă.

Ea a fost salvată, în momentul în care un bărbat de 53 de ani, ținut, de asemenea, captiv în casa familiei, a reușit să scape și a povestit poliției londoneze despre cazul “Cenușăresei”, așa cum o numea el pe fetiță.

Mare le-a fost uimirea polițiștilor când au găsit fata de șapte ani trâind în casa familiei ca o sclavă. Îmbrăcată cu haine sărăcăcioase, fetița a fost obligată să doarmă pe podea și a fost bătută “ca pe un covor”.

În momentul în care au gasit-o, fetița nu a putut să numere până la zece în limba maternă.

În schimb, cei opt copii ai familiei purtau haine în pas cu moda și le era permis să meargă la școală, atunci când nu lucrau pentru părinții lor ca hoți și cerșetori.

Familia a folosit banii pentru a-și cumpăra palate în România.

Ieri, Aurel Ilie Zlatea în vârstă de 45 de ani și soția sa Alexandra Oaie, 44 de ani, împreună cu cei doi fii Marian Neamu și Florin Zlatea au fost închiși pentru o serie de infracțiuni.

Fii celor doi au bătut și violat un om al străzii în Noaptea de Anul Nou pentru că le-a cerut de mâncare, informează Daily Mail.

Membrii familiei își susțin nevinovăția

Toți membrii familiei susțin că sunt nevinovați. Cu toate acestea ei au fost condamnați la un proces de șase săptămâni.

Judecătorul Barnes le-a spun: “I-ați furat copilăria acestei fete inocente prin neglijența și cruzimea voastră. Îmi pot imagina doar că scopul a fost să o transformați în sclava familie voastre. Nu există nicio dovadă că ați fi îngrijit-o în vreun fel.

Ea a dormit pe podea, nu a avut încălțări ci doar niște haine sărăcăcioae. A spălat, a gătit și a făct curat pentru voi și a fost descrisă ca o Cenușăreasă, în timp ce copii voștri au avut haine la modă și au mers la școală. Nimeni nu a avut timp și pentru ea”, a spus judecătorul.

Judecătorul Barnes a mai spus Curții că, Alexandra Oaie a fost “rece, cinică și manipulatoare” și din cauza firii ei “crude” fetița a dus o viața de sclavă.

Concubinii Aurel Zlate, 46 de ani, şi Alexandra Oaie, 43 de ani, au adus-o pe fetiţă în Anglia în anul 2010. Mama ei le-o încredinţase din România, în speranţa că va câştiga bani de pe urma ei. Fetiţa a ajuns însă să doarmă pe jos, fiind ţinută prizonieră în casa celor doi, bătută şi chiar violată.

Fetiţa a fost salvată de un român de 53 de ani, ţinut şi el captiv de familia respectivă. Etnia acestuia nu este precizată. Când au găsit-o poliţiştii, fetiţa nu ştia să numere până la 10 şi a fost nevoie să îi fie scoşi 8 dinţi stricaţi. Avea picioarele goale, negre de mizerie.

Cum trăiau copilul şi bărbatul de 53 de ani în capitivitate

Bărbatul, care a ajuns din România în Anglia în aceeaşi maşină cu micuţa de 7 ani, le-a povestit procurorilor englezi cum era tratat copilul, pe drum, pentru că îi era rău de maşină:
„Ea (Alexandra Oaie) o lovea peste faţă şi peste cap şi îi zicea:de ce nu mi-ai spus că o să-ţi fie rău?Ea (fetiţa) nu avea curaj să vorbească, pentru că de fiecare dată când deschidea gura era lovită şi înjurată”.

Tot el le-a povestit procurorilor, cu ajutorul unui traducător, cum trăia fetiţa în captivitate: „Pot să spun că au tratat-o ca pe un animal, dar asta ar fi o insultă pentru animale. În tot acel an, nu am văzut nici măcar o dată un zâmbet pe faţa acestei fete. Nici o urmă de fericire”.

„I s-a luat dreptul la copilărie şi a fost forţată să muncească, să şteargă podelele şi să schimbe scutecele. Nu a fost dusă la şcoală şi nici nu i s-a acordat tratament medical. Nu avea un pat, dormea pe jos”, a declarat procurorul Riel Karmy-Jones.

A scris SOS pe o foaie

Cuplul Zlate-Oaie neagă însă că au traficat-o pe micuţă. De altfel, unul dintre concubini, Aurel Zlate, este acuzat, de asemenea, că l-a bătut pe bărbatul de 53 de ani şi că i-a smuls dinţi cu un patent. Acesta ar fi ajuns în Anglia adus de fiul concubinilor, Marian Neamu, 25 de ani, acuzat şi el de procurori că l-a forţat pe bărbat, un electrician adus din România, să trăiască într-un şopron neîncălzit. Mai mult, a fost silit să muncească drept şofer care aduna fier vechi şi fura din depozite. Nu i se dădea mâncare şi era bătut.

Neamu, împreună cu fratele său Florin Zlate, 23 de ani, l-ar fi violat pe bărbat de Anul Nou, când acesta a îndrăznit să intre în casă şi să le ceară de mâncare, în timp ce aceştia petreceau de Revelion. Neamu mai este acuzat că i-a înfipt un cuţit în mână bărbatului şi că i-a strivit degetul mare cu un ciocan.

În martie 2011, bărbatul a fugit din casa în care era ţinut, din nordul Londrei (Wood Green), şi a ajuns la o secţie de poliţie, unde le-a scris ofiţerilor pe o hârtie cuvântul SOS, pentru că nu ştia limba engleză.

Cei acuzaţi neagă toate faptele şi sunt judecaţi la Londra, într-un proces care va dura aproximativ o lună.

Fetița, acum în vârstă de opt ani se află într-un centru de plasament din Marea Britanie. La câteva săptâmâni după ce a fost salvată a beneficiat de asistență stomatologică de urgență. Ulterior, ea a învățat să numere și acum poate citi și vorbi fluent în limba engleză.

Aurel Zlatea a fost închis pentru 9 ani și jumătate, soția lui pentru nouă ani, iar Marian și Florin, fii acestora, vor pentrece următorii 13, respectiv 9 ani, în închisoare.

Ei ar trebui să fie deportați în România, însă până în momentul de fața nu există nicio garanție că acest lucru va avea loc.

Ceilalți copii ai familiei sunt crescuți de rudele din România

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *