Gabriela Cristea, despre divorţul de Tavi Clonda: „Mesaj pentru impertinentii care si-au permis sa imi atribuie vorbe…”

Realizatoarea TV a povestit ca a avut de suportat multe tratamente pentru a ramane insarcinata si chiar tensiuni cu sotul sau, care isi dorea si el cu ardoare un copil.

„La începutul lui noiembrie am început ultimul ciclu de tratament. I-am zis atunci soţului meu că nu mai pot. Totul se învârtea în jurul acestor tratamente. Toată lumea ştie. Mergeam la doctor o zi, una nu. I-am zis în noiembrie: «Gata!». A venit luna ianuarie, a fost o perioadă în care nu am mai făcut astfel de tratamente, nimic. În februarie m-am trezit puţin însărcinată. De la natură. Este o minune de la Dumnezeu. Am avut o perioadă când m-am certat puţin cu el. Eşti ca însetatul ăla care caută în deşert (…) Anul trecut a fost cel mai greu an din viaţa mea. Am făcut patru tratamente FIV”, a declarat Gabriela Cristea la un post TV.

Imediat dupa ce Gabriela Cristea a povestit aceste lucruri, in presa a aparut vestea ca ar fi fost la un pas de divort. Intrigata de aceste speculatii, prezentatoarea TV a tinut sa lamureasca lucrurile.

„Mesaj pentru impertinentii care si-au permis sa imi atribuie vorbe nerostite: Dragilor asa zis jurnalisti, ieri am vorbit in emisiunea Teo Show despre o perioada dificila din viata mea,dar nu am afirmat nici o secunda ca acea perioada mi-a afectat relatia pe care o am cu sotul meu, Tavi Clonda sau ca era sa ajungem la divort. Ceea ce nu am spus ieri, o sa afirm astazi explicit; in acea perioada din viata mea, doar casnicia si sotul meu m-au ajutat sa pot sa merg mai departe. Ii multumesc lui Dzeu ca Tavi face parte din viata mea si ii multumesc lui ca este atat de bun, generos, rabdator, increzator, asumat si barbat”, a scris Gabriela Cristea pe o retea de socializare.

Moartea Patriciei Ţeicu, analizată de astrologul Mariana Cojocaru: Eclipsele perioadei se fac vinovate de această tragedie
Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit despre eclipsele de soare care influențează tragediile și bolile necruțătoare. Potrivit astrologului, moartea Patriciei Ţeicu are legătură cu eclipsele perioadei.

„Este o perioada aglomerata din cauza faptului că pe data de 6 august şi pe data de 21 august vom avea cele două eclipse. Întotdeauna eu iau în calcul cel puţin plus-minus trei săpătămâni. În perioada asta vedem evenimente tragice, cum a fost şi cazul Patriciei Ţeicu. Eclipsele pot viza toate zodiile, depinde de ascendentul fiecăruia şi de axa de destin. În special sunt vizaţi taurii, leii, varsătorii şi scoprionii. Domnul Marius Ţeicu este nativ al zodiei taur. Eclipsele perioadei se fac vinovate de această tragedie. Avem cu toţii o cruce de dus în spate. E bine să fim atenţi la persoanele care au tot felul de probleme psiho-emoţionale, afecţiuni sau cei care merg în vacanţă”, a explicat Mariana Cojocaru.

Patricia Ţeicu, fiica lui Marius Ţeicu, a murit miercuri dimineaţă. Fata compozitorului s-a stins din viaţă după o lungă luptă cu cancerul, pe care credea că a reuşit să îl învingă în urmă cu doar câteva luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *