Fosta iubită a lui Nicolae Mitea s-a îmbrăcat într-o călugăriţă sexy în zi de sărbătoare! A dat explicaţii halucinante pentru gestul său

A păcătuit în zi de sărbătoare! Fosta iubită a fotbalistului Nicolae Mitea, Gabriela Cristoiu, a stârnit indignare și revoltă în rândul credincioșilor care sărbătoresc astăzi Sfânta Parascheva.

Vedeta a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare imbrăcată în straie religioase, dar mult prea sexy. Gabriela a dat explicaţii de-a dreptul halucinante despre episodul care a lăsat showbiz-ul cu gura căscată.

“Aş vrea să specific faptul că această ţinută a fost gândită pentru noaptea de Halloween, doar atât. Nu am făcut legătură în niciun caz cu ziua de astăzi, ştiu că este o zi de mare însemnătate pentru români. A fost o glumă cu un uşor umor negru, dar a fost gustată de anumite persoane. Nu am vrut în niciun caz să îmi bat joc de cele sfinte,” a spus Gabriela Cristoiu, la Antena Stars.

Bruneta a fost aspru criticată atât designer-ul Maria Simion, cât şi de părintele Casian. Aflaţi toate detaliile urmărind materialul video de mai sus!

S-au trezit în casă cu o creatură înfricoșătoare. Oamenii au pus rapid mâna pe telefon şi au filmat, iar imaginile au devenit virale imediat

Doi tineri căsătoriți din Malaezia au trăit clipe de coşmar, după ce o creatură înfricoșătoare, de mari dimensiuni, a ajuns în casa lor.

În clipa în care au observat că uşa de la baie se deschide de una singură, iar din interiorul încăperii îşi face apariţia o creatură de culoare neagră, cei doi soţi s-au panicat.

Bărbatul a scos repede telefonul şi a început să filmeze, deşi era îngrozit. Din câte se pare, monstrul a ajuns în casa acestora prin intermediul sistemului de canalizare şi-a ieşit la suprafaţă din vasul de toaletă.

Totodată, creatura înfricoşătoare nu semăna cu nimic din ce văzuseră oamenii până atunci. Imediat după ce bărbatul pe nume Zul Hanif Anip, în vârstă de 25 de ani, a postat imaginile pe reţelele sociale, ele au devenit virale instant.

“Avea aproximativ doi metri lungime şi avea un cap foarte mic. Nu ştim nici acum ce a intrat în casa noastră, pare o creatură venită din mlaştină. Ni s-a spus că în mod clar a crescut în canalul care face legătura cu locuinţa. Ne-am speriat foarte tare, era dezgustător”, a povestit şocat Zul Hanif Anip.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!