Fosta iubită a lui Mazăre s-a ales totuşi cu 25.000 de euro

Ciorba reîncălzită nu le-a picat bine Mădălinei Pamfile şi afaceristului Alin Bruno, care după ce au încercat să-şi salveze relaţia de mai multe ori, au hotărât să se despartă definitiv.

Mădălina Pamfile, supranumită “iubita lui Mazăre” după palmaresul ei de odinioară, s-a căsătorit civil în 2015 alături de un afacerist timişorean, pe nume Alin Bruno.

Dragostea nu a durat decât un an în cazul lor, că au şi început problemele. După ce s-au ameninţat cu divorţul, au mai dat o şansă relaţiei, însă de data aceasta ruptura s-a produs fără nicio ezitare.

Dacă Alin pare să fi trecut destul de uşor peste divorţ, Mădălina în schimb îşi arată suferinţa prin diverse mesaje pe site-urile de socializare. Un lcuru este cert. Apropiaţii ei susţin că înainte de divorţ ar fi primit 25.000 de euro de la Alin ca să-şi deschidă un salon de înfrumuseţare în Bucureşti.

Acum, Mădălina Pamfile a ajuns abonata operaţiilor estetice. Și-a lăsat părul lung și are buzele mari, senzuale. Ea a optat pentru o operație de mărire a buzelor și pentru alte intervenții estetice în zona facială.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!