Fiul lui Marcel Pavel, la un pas de moarte. Ce au găsit în ghiozdan

Marcel Pavel a trecut prin momente groaznice în urmă cu ceva timp. Cântărețul a povestit o întâmplare prin care a trecut fiul său, întâmplare care se putea transforma oricând într-o tragedie.

Marcel Pavel a trecut prin momente de panică

„Un coleg arab, student, l-au prins cu o bomba in ghiozdan inainte cu doua zile sa plece”, a declarat artistul la televizor.

„Fiii mei sunt prea tineri ca să se căsătorească. Ei s-au iubit. Cine a spus că ea i-a dat papucii, e o minciună. Ei s-au iubit foarte mult”, a adăugat Marcel.

Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România de către criticii muzicali. Artistul s-a căsătorit în anul 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, o fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova.

Cei doi au împreună trei copii, doi băieți și o fată. Pe băieți îi cheamă Sasha și Richard, iar pe fetiță Ioana Iuvenalia, nume primit după bunicul din partea mamei.

Adriana Bahmuțeanu a ajuns la spital cu copilul: „Cuvintele sunt prea puține…”

Adriana Bahmuțeanu a ajuns la spital cu unul dintre băieți. Din fericire, totul este sub control. Ca orice mamă, prezentatoarea de televiziune și-a făcut griji și s-a rugat la Dumnezeu ca totul să fie bine.

Adriana Bahmuțeanu, cu sufletul la gură

„Mulţumesc medicilor de excepţie cu ajutorul cărora am depăşit astăzi un moment dificil din viaţa noastră!
Cuvintele sunt prea puţine pentru a descrie ce se întâmplă în sufletul unei mame când ştie că puiul ei nu se simte bine! Iar eu am pus întotdeauna pe primul plan sănătatea şi siguranţa copiilor mei şi chiar dacă am stat cu sufletul la gură şi am avut emoţii, până la urmă totul a ieşit perfect şi am plecat acasă fericiţi şi sănătoşi!

Mulţumesc doamnei doctor Adina Zamfir şi personalului medical pentru răbdarea şi înţelegerea cu care ne-au îngrijit!!! Şi bunului Dumnezeu care ne iubeşte!”
, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei de Facebook.