Loading...

Fica Popii! „Frate, asta a venit goală!” Cum a apărut pe scenă Elena Ggheorghe la Baia Mare! Băieții de la Bug Mafia au rămas mască

Publicitate

„Festivalul Castanelor”, ediția 2017, a avut loc zilele trecute în Baia Mare. La eveniment au cântat mai mulți artiști de seamă din industria noastră muzicală, printre care și Elena Gheorghe și băieții de la BUG Mafia.

Publicitate

Festivalul a fost unul de cinci stele, primăria locală, organizatoarea evenimentului, băgând serios mâna în bugetul local pentru a aduce cântăreți cu renume, cum ar fi marele Goran Bregovici, Thomas Anders, ATB, Salvatore Ganacci, Andra, Delia, Alina Eremia, Andreea Bănică, What`s UP, Holograf sau Lidia Buble. Dar și Elena Gheorghe și BUG Mafia.

„Fiica popii”, cum a fost ea poreclită de presa tabloidă, s-a ridicat la înălțime, însă a optat pentru o vestimentație ciudată. Deși afară erau puțin peste 0 grade Celsius, cântăreața a venit îmbrăcată pe scenă într-o rochiță foarte scurtă, cu un decolteu impresionant. Iar băieții de la BUG Mafia nu putea rata momentul.

Publicitate

„Frate, asta a venit goală! Nu i-o fi frig?!„, le-a zis liderul trupei, Tataee, colegilor Uzzi și Caddy, cei trei rapperi amuzându-se pe seama Elenei și fiind „calmați” într-un final de însuși edilul Cătălin Cherecheș, primarul intervenind și insistând să poarte o discuție cu „băieții răi” din Pantelimon.

Alibec a fost prins cu iubita! Cum își răsfață cucerirea fotbalistul exclus de Gigi Becali

Exclus din lotul echipei FCSB din cauza unor acte de indisciplină, Denis Alibec nu se potoleşte! Intrat în gura patronului Gigi Becali şi a „principalului” Nicolae Dică, atacantul îşi vede liniştit de viaţă. Pentru a rămâne în formă, starul vicecampioanei României se „antreneză”de zor cu noua sa cucerire.

Deşi în ultima vreme a stat departe de cluburile de noapte şi s-a ferit să se afişeze în compania vreunei domnişoare, în cele din urmă, Denis Alibec a cedat în faţa ispitei.

Cunoscut ca un tip căruia nu-i place să fie văzut în preajma femeilor şi care preferă ca domnişoarele să-l viziteze la domiciliu, în secret, Alibec a reuşit să ne uimească! La volanul bolidului său de peste 170.000 de euro, Denis şi-a făcut apariţia într-o zonă de la periferia Bucureştiului. Oare ce a căutat un fotbalist de top în acea parte a Capitalei?

Ei bine, starul lui Gigi Becali s-a deplasat în acea zonă cu un scop bine stabilit! Denis a venit acolo ca să se vadă cu noua sa cucerire. Imediat ce misterioasa tânără şi-a făcut apariţia, Alibec a ridicat portiera autotursimului său, iar femeia s-a urcat imediat în maşină.

Fără să stea pe gânduri, atacantul plătit regeşte de Gigi Becali a demarat în trombă. Oare unde s-a grăbit atât de tare Denis Alibec? După ce a străbătut oraşul cu o viteză ameţitoare, starul de la FCSB s-a oprit direct în parcarea subterană a blocului în care locuieşte.

Fără să facă vreun gest care să trădeze o eventuală relaţie între ei, Alibec şi tânăra care îl însoţea au coborât din maşină. Deşi au păstrat distanţa unul faţă de celălalt, cei doi au intrat în bloc. Nu vrem să fim răi, dar e puţin probabil ca Denis să o fi adus pe tânără în apartamentul său pentru a testa împreună jocuri de strategie sau pentru a mânca hamburgeri, preparatul favorit al jucătorului. Nici varianta ca fata să fi venit în casa atacantului doar pentru a-i admira acestuia colecţia de minioni nu stă în picioare.

Cel mai probabil, departe de ochii curioşilor, Alibec a „marcat” de zor la misterioasa tânără. Lucru de înţeles, având în vedere că în ultima vreme atacantul nu a prea punctat pe terenul de fotbal. Dar oare ce va spune Gigi Becali, ţinând cont de faptul că vedeta sa este mult mai preocupată de prestaţiile din dormitor, decât de revenirea în lotul primei echipei a FCSB?

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Intrebarea care se află pe buzele tuturor. Ce spune despre revenirea la „Mireasă pentru fiul meu”

Mirela Vaida a spus adevărul despre revenirea ei la TV! Cum toţi oamenii s-au gândit ...