Loading...

Fetita de 12 ani Victima Traficantilor de Carne Vie !

Publicitate

Caz halucinant IERI la Bacău, unde trei indivizi răpeau persoane chiar de pe stradă şi apoi le vindeau unui proprietar de stână din Mureş, unde victimele erau forţate să muncească. DIICOT Bacău interoghează în acest moment unul dintre deţinuţi, care urmează să fie reţinut.
Răpirile aveau loc în judeţul Bacău, victimele erau duse la munca la stâna unui cioban din judeţul Mureş (comuna Stânceni).

Publicitate

Cea mai mică victimă are 12 ani, cea mai mare are 59 de ani. În medie, victimele au stat o lună după care au reuşit să fugă. Astfel, s-a aflat toată grozăvia.
Copilul de 12 ani lucra deja la o stână din Gura Văii, judeţul Bacău. A fost luat pe sus, lăsat fără telefonul mobil şi vândut pe 250 de lei către oierul din comuna Stânceni, jud.Mureş.

A doua victimă a fost sunată de răpitori şi i s-a propus să meargă la cosit pentru 140 de lei. Omul a fost de acord, când s-a întâlnit cu răpitorii – ei l-au îmbătat. După ce victima a adomit… s-a trezit la stâna din Mureş. Nu a stat mult. A fugit. A mers 13 km prin pădure, de la stână până la baza muntelui. Ulterior 17 kilometri până în cea mai apropiată gară.

Publicitate

A treia victimă este un cioban din Bacău. A fost răpit de lângă o stână din Bacău. A fost păcălit să meargă cu ei spunându-i-se că un prieten de familie trebuie să îi dea un pachet de ţigări. Ciobanul a refuzat şi a fost luat pe sus.

În medie, victimele au stat timp de o lună la stâna respectivă, după care au reuşit să evadeze.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

 

Publicitate
x

Check Also

Sărbătoare mare pe 10 ianuarie. Mii de români își vor serba ziua numelui

Credincioșii ortodocși au parte de un număr mare de sărbători în luna ianuarie. Pe data ...