Femeile lui Dumnezeu – Acestea sunt zodiile cărora Domnul le-a dat puteri speciale

Publicitate

Femeile lui Dumnezeu – Acestea sunt zodiile cărora Domnul le-a dat puteri speciale – În ce zodii sunt născute cele pe care le-a preferat Dumnezeu pentru a-L face cunoscut în lume, potrivit astrologilor…

Publicitate

Vărsător

Pe femeia Varsator, Dumnezeu a inzestrat-o cu puterea de a vedea in viitor.

Publicitate

E mereu cu un pas inaintea tuturor, ea fiind cea care da tonul lucrurilor. Fiind mereu cu un pas inaintea tuturor, ea este cea care are puterea de a schimba lumea.

Fecioară

Femeia Fecioara este ambitioasa si foarte riguroasa.

Prin ea, Dumnezeu isi impune cuvantul sau, caci de o Fecioara asculta toata lumea. Are si ea o capacitate extrasenzoriala cu care este inzestrata si prin intermediul careia anticipeaza, ghiceste pur si simplu ceea ce urmeaza sa se intample.

Leu

Leul este constient ca s-a nascut sub o stea norocoasa. Norocul ii surade la fiecare pas. Se bucura de sprijinul celor din jur fara ca macar sa il ceara. Are o intuitie deosebita care il ajuta sa detecteze oportunitatile sau afacerile avantajoase. In ciuda aparentelor, care i-ar putea face pe oameni sa o catalogheze drept aroganta, femeia Leu este deosebita.

Asa cum Dumnezeu a rasfatat-o, si ea o face cu cei din jurul sau. E mereu pentru ei un sprijin de nepretuit, atat material, cat si spiritual.

Săgetător

Femeia Sagetator il are pe Dumnezeu mereu de parea sa. Nici nu trebuie sa ceara cu rugi fierbinti ceva caci primeste insutit.

Si nu e deloc zgarcita, ci ofera la randul ei la fel de marinimos. Stie ca acolo sus Cineva o iubeste, ca are un Inger pazitor. Ii apar intotdeauna in cale ocaziile perfecte astfel ca se minuneaza si ea de ceea ce i se intampla. Nu ii lipsesc niciodata banii, asta desi nu se agita prea mult sa ii faca. Iar in dragoste da exact peste persoana potrivita.

Pești

E sensibila si empatica, dispusa mereu sa se sacrifice pentru binele celorlalti. E un fel de intruchipare feminina a Mantuitorului. Femeia Pesti este sensibila si emotiva, ceea ce o ajuta sa citeasca dincolo de cuvinte si de fapte.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

O femeie de 69 de ani a murit, sâmbătă, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia din cauza lipsei unei substanțe solicitată zilnic în ultimele șase săptămâni de reprezentanții spitalului, însă fără succes.

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a anunțat sâmbătă că o femeie de 69 de ...