Femeia a aflat că soțul o înșală, s-a dus la amantă, și-a luat două prietene, și au distrus-o pe sărmana femeie. Uite ce i-au băgat în ea și de ce i-au împins atât de adânc obiectele

Bărbații, la fel ca și femeile, sunt ființe complicate și pot găsi motive infinite pentru a înșela. Înșelatul nu numai că rănește cuplul, dar și pe toți cei care sunt implicați. În timp ce soțiile sunt rănite din punct de vedere emoțional, amantele sunt singurele care suferă deseori atacuri fizice și verbale din partea nevestelor furioase. Uneori mai intervin și prietenii sau familia.

Această amantă nu și-ar fi putut imagina în viața ei că o soție și prietenii ei îi vor face așa ceva atunci când vor afla că ea are o relație cu soțul femeii.

Totul s-a petrecut într-un oraș din Nordul Vietnamului. Aici, o soție și ,,haita” ei de prietene au atacat o amantă și au torturat-o într-un mod extrem de ciudat: i-au băgat sare și o pungă întreagă de ardei iuți în v*gin. Au folosit mănuși pentru a i le îndesa foarte adânc, sperând că ardeii iuți vor ajunge la uterul sărmanei femei.

În timp ce celelalte femei o țineau pe amantă, soția a continuat să îi bage ardei iuți și sare, în timp ce îi făcea poze în același timp. După care au publicat pozele pe rețelele sociale pentru a o face și mai rău de rușine pe femeie.

Deși postarea de pe Facebook nu prea conține foarte multe detalii, femeia poate fi văzută având mari dureri, încercând din greu să își ascundă fața în spatele pernei.

Au mers la ecografie şi au rămas cu gura căscată când au privit monitorul. E uimitor ce mesaj le-a transmis bebeluşul nenăscut

Libby și Mathew Vlasic, norocoșii viitori părinți, din New York, au fost foarte încântați să îi spună fiului de 6 ani că va fi fratele cel mare al familiei. După 9 săptămâni de sarcină, cuplul a aflat că va avea o fetiță. La controlul cu ultrasunete, după 20 de săptămâni de sarcină, părinții au rămas consternați când mânuța micuței s-a ridicat pe mijlocul burții mamei și i-a salutat prietenește. În acea clipă, părinții s-au topit de cât de dulce a fost momentul.

„Ne-au luat câțiva ani să avem cel de-al doilea copil și ne-a fost foarte greu. Îmi pierdusem speranța, dar căile misterioase ale vieții m-au ajutat să rămân din nou însărcinată. Tehnicianul de la cabinet a fost foarte fericit când a văzut fotografia, și era nerăbdător să-mi arate. Chiar a fost ceva special”, a spus Libby Vlasic.

Libby este acum în a 30-a săptămână de sarcină și este foarte fericită.

„Este un timp foarte minunat și frumos, corpul femeii este foarte fascinant, mai ales atunci când se adaptează la condițiile vieții: susținere, sarcină, creare”, a spus Libby.

Tocmai ieşise de la sala de forţă când a simțit o durere puternică. S-a uitat la piciorul său și nu i-a venit să creadă. I se poate întâmpla oricui – VIDEO

Angel Bermudez din California a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip cu o criză violentă de crampe musculare.

Angel, care practică culturismul, a avut dureri îngrozitoare.

Bărbatul tocmai ieșise de la sala de sport și a urcat în mașină, când crampele au început.

„După antrenament. Am început să mă relaxez și s-a întâmplat asta. Crampele naibii. Uitați-vă la mizeria asta. A fost dureros”, a scris el pe Facebook.

Iată imaginile cu momentul dureros prin care a trecut Angel:

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *