Există și români care fac dragoste cu nevestele altora în fiecare weekend!

346

Sunt multe cupluri în România, unde în cadrul unor cluburi, chiar în centrul capitalei, aleg să-şi schimbe partenerii pentru a experimenta amorul cu alte persoane.

În cluburile de swing au fost surprinse mai multe cupluri, unele dintre ele fiind chiar căsătorite, aceştia alegând să încerce o activitate cu totul nouă la sfărşit de săptămână. Doamnele s-au aranajat mult pentru acest moment. Au venit îmbrăcate în ţinute provocatoare şi foarte elegante, cu părul frumos aranjat şi purtând pantofi cu tocuri înalte.

Majoritatea cuplurilor au ales să vină cu taxiul, însă nu au fost lăsaţi chiar în faţa clubului din zona Piaţa Iancului, preferând să meargă puţin pe jos decât să se afle de locul misterios în care urmau să-şi petreacă câteva ore bune.

În numai o oră, au fost surprinse şapte cupluri care şi-au făcut curaj să intre în clubul respectiv.

Pentru a intra în clubul respectiv, cuplurile trebuie să plătească 250 de lei, doamnele singure 100 de lei, iar domnii 500 de lei. Cu toate că preţurile nu sunt deloc generoase, amatorii de senzaţii tari nu întârzie să apară într-un număr relativ mare.

O imagine amuzantă circulă pe internet, vis-a-vis de schimbul de parteneri, însă cu un final… NEAȘTEPTAT =))

chimb-de-parteneri


SURSĂdecititazi.com
DISTRIBUIȚI