Este acesta cel mai DESFRÂNAT loc de pe Pământ? Turiştii se cazează, apoi încep imediat să facă SEX


159

Huffington Post publică un articol despre staţiunile în care se distrează swingerii americani, adică acele cupluri care doresc să facă schimbi de parteneri.

Printre ţările care oferă cuplurilor de swingeri cazare şi loc de ”distracţie” se numără SUA (Rooftop Resort din Hollywood), Jamaica (Hedonism II din Negril) şi Mexic (Desire Resort & Spa din Cancun).

Aici, sunt primite doar cupluri, fără persoane singure sau copii.

Marea diferenţă între pensiunile sau hotelurile obişnuite şi cele pentru swingeri este că, în cazul celor din urmă, există locuri speciale pentru sex, cum ar fi piscine cu apă caldă sau ”camere de joacă”.

Bineînţeles că, în majoritatea timpului, swingerii stau la plajă sau fac alte activităţi, în timp ce spre seară se retrag în locurile ”secrete”.

Huffington Post scrie că, în hotelurile pentru swingeri, nu se schimbă doar partenera proprie cu a altuia, ci pot face sex şi bărbaţii între ei sau femeile între ele. ”Orice e permis, în afară de filmat.


Şi nu ai voie să faci sex undeva unde te-ar putea vedea cei din afara hotelului”, scrie Huffington Post.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!


x

Check Also

Fetita aceasta saraca avea doar cativa banisori, dar voia sa-i cumpere un cadou surorii ei. Nu stia ca pretul pe care il va plati va fi cel mai mare posibil! E CUTREMURATOR ce s-a intamplat in familia lor

In timp ce vanzatorul urmarea distrat aglomeratia de pe strada, de magazin s-a apropiat o ...