Era făcut praf și repeta despre iubita lui: „Am prins-o ÎN PAT cu frate-meu!” :O Atunci o tânără s-a apropiat de el și i-a spus ceva. El nu a luat-o în seamă, dar e incredibil ce i s-a întâmplat peste câțiva ani. Și-a dat seama că i-a zis adevărul. OMG, cine e de fapt femeia

Ne-am sărutat la 20 de ani și ne-am căsătorit la 50
Bineînțeles, citind titlul povestirii mele, vă puneți întrebarea: de ce a trebuit să așteptăm 30 de ani pentru a finaliza ceea ce începuserăm în adolescență? Privind înapoi, singurul răspuns pe care îl pot da este: așa ne-a fost scris. Numele meu este Maria Suciu. Am 51 de ani, locuiesc în Craiova și, de câteva luni, sunt căsătorită cu Dumitru Suciu, omul alături de care am trăit două dintre cele mai frumoase momente ale vieții: primul sărut și noaptea nunții. Nimic deosebit, veți spune: o poveste de dragoste normală, între doi tineri care se iubesc. Numai că nu e chiar așa, între cele două evenimente având loc o pauză de nu mai puțin 30 de ani. De ce a trebuit să treacă atâta timp de la primul sărut până la căsătorie aflați în cele de mai jos.

L-am cunoscut pe Dumitru în timpul liceului, pe când abia împlinisem 15 ani. Eu, de fel, sunt dintr-o comună apropiată de Craiova, dar liceul l-am făcut în oraș. Ai mei, deși oameni simpli și nevoiași, au ținut în mod expres ca eu să merg la un liceu bun, unde să învăț carte, pentru a mă putea descurca de una singură în viață. Din păcate, ei nu aveau posibilitatea să mă ajute cu nimic decât cu o vorbă bună și un sfat. Așa că le-am respectat dorința.

Astfel stând lucrurile, din capul locului am pornit cu un handicap psihologic în raport cu alți tineri, care, având spatele asigurat, afișau siguranță în relațiile colegiale și interumane. Eu, spre deosebire de aceștia, mă simțeam neînsemnată și, în consecință, eram timorată. Este și motivul pentru care am ratat ocazia de a mă apropia de Dumitru. Deși îl plăceam foarte mult și observasem că nici eu nu îi eram indiferentă, ba dimpotrivă, nu l-am încurajat câtuși de puțin atunci când a încercat să se apropie de mine.

Dumitru era un băiat de familie bună, care, pe lângă faptul că era cel mai deștept din clasă, era și cel mai frumos. Avea un trup armonios, un chip tare plăcut și, peste toate, o privire ucigașă, în genul celei a craiului Clark Gable în filmele de odinioară… Fetele erau „în limbă” după el, nu puține fiind cele ce își ofereau deschis serviciile erotice. El însă nu avea ochi decât pentru mine. Ar fi putut ieși ceva frumos între noi, dar, din păcate, n-a ieșit. și asta din cauza mea.

Cum spuneam, mă trag dintr-o familie modestă, a cărei unică sursă de venit a fost întotdeauna agricultura. Colegele mele erau cochete, se îmbrăcau modern și se fardau. Eu eram una dintre cele mai reținute liceene în exprimarea feminității, însă, cu toate astea, deși nu mă machiam și nu mă îmbrăcam în haine de firmă, eram printre cele mai admirate și mai râvnite fetișcane din liceu. Iar Dumitru era unul dintre cei mai înfocați admiratori ai mei.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

1 of 3 Următorul