Era cea mai fericită zi din viața ei, pentru că urma să se mărite. Dar, pe neașteptate, cineva a dat buzna în biserică și a strigat că se opune căsătoriei. Mireasa a izbucnit în lacrimi când a văzut cine era:

Situație neobișnuită la o nuntă din Marea Britanie: ceremonia a fost întreruptă de o persoană care s-a opus căsătoriei. Când mireasa a văzut cine era personajul misterios aproape că a leșinat.

Mireasa a pășit emoționată spre altar, dar nu își găsea liniștea pentru că tatăl ei murise cu multă vreme în urmă și nu avea pe nimeni care s-o conducă spre alesul ei.
A înghițit în sec și a mers singură până în fața mirelui. Dar când preotul a început să oficieze ceremonia cineva din biserică a țipat tare că se opune căsătoriei, spre surprinderea tuturor.

Era fratele miresei pe care ea îl invitase la nuntă, însă el îi spusese că nu o să obțină permisie pentru acest lucru. Era tocmai fratele mai mare care a avut grijă de ea de când era mică și s-a comportat cu ea ca un adevărat parinte.

Fiind înrolat într-o zonă de front, el îi spusese că nu are cum să ajungă. Acum, fratele ei mai mare i-a facut cea mai fericita surpriza din viata si i-a fost alaturi. Dupa acest incident, fratele ei i-a stat alaturi ca un parinte si astfel ceremonia a continuat.

Pentru toți imbecilii de pe șosele – ”Dacă nu aveam mașină bună, eu, soția și cei doi prieteni care mă însoțeau, eram deja istorie” – revolta în urma tragediei de la URZICENI

Drumul European E85 își confirmă nefericitul renume de drum al morții printr-o serie de evenimente produse zilele trecute atât pe raza județului Buzău cât și în Ialomița. Tragedia de la Urziceni, în care au fost implicate patru mașini, a fost motivul care l-a determinat pe Cornel Radu, liderul sindical al CNSLR Frăția Buzău, să posteze o reacție vehementă împotriva șoferilor care pun în pericol viața celorlalți participanți la trafic.

Iată mesajul postat de Cornel Radu, pe Facebook, în care buzoianul amintește despre o cumpănă a familiei sale, apărută în timp ce șofa pe drumul morții. Episodul se putea încheia dramatic:

” E 85 Bucuresti – Focsani, un drum pe care il evit cat de mult pot… Ultima data când l-am folosit, acum vreo luna, am avut senzația ca am intrat din greșeala intr-o cursa mortala… Nu poti sa circuli normal cu viteza legala pt. ca iti iei numai claxoane, faruri si mai stiu eu ce… Am permis de conducere de vreo 36 de ani, iar ca si kilometrii parcursi am depasit de mult milionul, dar ce se intampla pe soselele noastre, ma lasa interzis….

Spre exemplu, încercând sa intru in stația PETROM de la Urziceni, am semnalizat din timp, si am încercat sa ies pe banda de urgenta, dar nu am putut pentru ca acolo, desi nu era permis, staționa un TIR, motiv pentru care am redus viteza.

In acel moment un Criminal cu o dubita Mercedes (veche) cu numere de Bacău, ce venea din spate a inceput sa claxoneze si sa semnalizeze cu faza mare, după care m-a depășit trecând peste dunga dublu continua si mi-a intrat in fata, împingându-ma practic sub TIR.

Daca nu aveam o mașina buna cu sisteme eficiente de frânare si direcție, probabil ca eu, sotia si cei doi prieteni care ma însoțeau, eram deja istorie… Cam asta se întâmpla… Pacat ca sub ,,imperiul,, emoțiilor si a sperieturii nici unul din noi nu am reținut numărul de înmatriculare sub care circula imbecilul.

Consider fapta lui tentativa de omor… CE VREȚI sa demonstrați frustraților, cărora nu vi s-a uscat bine tușul pe permisul de conducere ? Ca sunteți super șoferi ? NU. Sunteți criminali, ignoranți, imbecili, fără simțul realității si al penibilului….

Cred ca politia rutiera ar trebui sa faca ceva pentru a scoate din circulatie astfel de bestii, iar permisul de conducere sa nu mai fie acordat fara o verificare psihologica adevarata si in nici un caz analfabeților sau celor imaturi” a scris revoltat buzoianul pe pagina sa de Facebook.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!