Eleva a stat toată ora cu mâna sub bancă. Atunci când profesorul a văzut ce face a avut parte de o surpriză

Elevii sunt mai mereu puși pe pozne și tot timpul găsesc activități mai interesante decât lecția profesorului. Fenomenul a luat amploare în special în epoca tehnologiei,  telefoanele inteligente sau tabletele oferindu-le elevilor, pe care mai mereu îi vezi cu mâna sub bancă butonând, o scurtă evadare din clasă.

Astfel de practici, bineînțeles, nu sunt pe placul profesorilor care pierd astfel atenția elevilor. Mai mult decât atât, telefoanele sunt o excelentă metodă de a copia. Totuși, așa cum relatează kanald.ro, nu toți elevii sunt cu ochii pe telefon în timpul orelor.

Profesorul tinerei din imagine a observat că fata a stat toată ora cu mâna sub bancă. La început nu a băgat de seamă, însă atunci când a realizat că eleva a stat toată ora cu mâna sub bancă, s-a apropiat de tânără să vadă ce face. Avea să aibă parte de o surpriză….Eleva nu stătea pe telefon ci, ținea în poală o pisică pe care o mângâia încontinuu ca să stea liniștită. Eleva și-a cerut scuze, expliându-i dascălului că nu avea cu cine să lase prețioasa felină.

Amuzat, profesorul i-a permis fetei să păstreze pisica, cu condiția să nu deranjeze ora.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!