Loading...

Dupa moartea tragica a sotiei, Alex Dima este tatic model si chiar intentioneaza sa isi refaca viata.

Publicitate

Alex Dima îşi exercită meseria de jurnalist în paralel cu cea de tătic. Prezentatorul emisiunii ”România, te iubesc” îşi creşte singur fetiţa, după ce soţia lui a fost răpusă de o boală cruntă.

Alex Dima nu este doar un jurnalist foarte bun şi corect, ci şi un om deosebit care inspiră oamenii din jur prin atitudine, prin felul în care priveşte viaţa şi prin modul activ in care se implică să îi ajute pe cei aflaţi în suferinţă. Experienţa care l-a marcat, şi anume moartea soţiei, l-a schimbat foarte mult, are foarte multe întrebări fără răspuns. Dar au existat oameni care i-au fost alături şi i-au dat putere să meargă mai departe, printre care şi fetiţa lui, Sara.

Publicitate

Alex Dima este un om credincios, puţini ştiu că prezentatorul a terminat Teologia, unde a şi predat un an de zile ore de religie. Alex respectă tradiţiile religioase, de fiecare dată când se pune la masă face semnul crucii, la fel şi fiica sa, pe care a educat-o în acest mediu. În anul 2009, a făcut un material la New York cu Prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranţei de la Braşov. Alex voia să o cunoască pe această femeie, să înţeleagă ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavi de cancer în fază terminală şi a reuşit acest lucru, însă, din nefericire, fix o lună mai târziu a aflat că soţia lui are cancer.

Timpul a trecut, rănile nu au dispărut, dar s-au cicatrizat şi Alex Dima şi-a deschis din nou sufletul în faţa unei alte femei. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe îndrăgitul jurnalist în timp ce se bucura de o zi de relaxare alături de iubita sa. Cei doi păreau foarte drăgăstoşi şi afectuoşi, neputându-se abţine să se sărute nici măcar atunci când mâncau. După ce au terminat, au plecat ţinându-se de mână, ca un cuplu sudat şi în care domneşte pacea. Cel mai probabil, noua parteneră de viaţă a lui Alex a fost deja prezentată micuţei Sara, deoarece este o situaţie sensibilă şi pentru fetiţa care nu a apucat să se bucure de prezenţa mamei naturale. Cu toate acestea, este de apreciat faptul că a reuşit cineva în sfârşit să îi readucă zâmbetul pe buze prezentatorului România, te iubesc!

Publicitate

Mesaj emoţionant transmis de ALEX DIMA după decesul Episcopului Iustinian! Ce a mărturisit prezentatorul

Publicitate

Alex Dima îşi exercită meseria de jurnalist în paralel cu cea de tătic. Prezentatorul emisiunii ”România, te iubesc” şi-a crescut singur fetiţa, după ce soţia lui a fost răpusă de o boală cruntă.

Alex Dima nu este doar un jurnalist foarte bun şi corect, ci şi un om deosebit care inspiră oamenii din jur prin atitudine, prin felul în care priveşte viaţa şi prin modul activ in care se implică să îi ajute pe cei aflaţi în suferinţă. Experienţa care l-a marcat, şi anume moartea soţiei, l-a schimbat foarte mult, are foarte multe întrebări fără răspuns. Dar au existat oameni care i-au fost alături şi i-au dat putere să meargă mai departe, printre care şi fetiţa lui, Sara.

Şi, pentru că este un om credincios, Alex a transmis un mesaj emoţionant pe contul lui de Facebook, după decesul Episcopului Iustinian, pe care mulţi îl admirau pentru determinarea de care a dat dovadă pe calea cea sfântă. „Înaltul Iustinian a murit. Duminică, în timpul Sfintei Liturghii, aşa cum s-a născut acum 95 de ani. Tot în timpul Sfintei Liturghii. Când l-am intalnit prima data, mă temeam. Citisem că <<vede prin oameni>>, că e sfânt. Când i-am spus, a râs cu poftă. Şi-a deschis sufletul şi casa pentru a-mi dovedi că e un simplu om. Am stat împreună vreo 5 ore. Abia, după ce am plecat am înţeles că văzuse şi prin mine şi mi-a oblojit răni despre care nici măcar nu-i pomenisem. Azi, în Catedrala din Baia Mare mi-am luat rămas bun. Joi, va fi înmormântat la Mănăstirea Rohia, acolo unde s-a călugărit şi unde inima sa a rămas toată viaţa. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Alex Dima.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Intrebarea care se află pe buzele tuturor. Ce spune despre revenirea la „Mireasă pentru fiul meu”

Mirela Vaida a spus adevărul despre revenirea ei la TV! Cum toţi oamenii s-au gândit ...