După ce a fost criticat pentru că a postat ultima convorbire cu Denisa, Liviu Guță a spus totul: „Am vrut să îi…

Liviu Guță a postat, după moartea Denisei, o ultimă convorbire telefonică cu tânăra cântăreață, care și-a pierdut viața la doar 27 de ani. Redăm mai jos convorbirea!

Bună, Liviu, ce faci?

– Ce faci, mă, Denisa?

– Sunt obosită.

-Eşti obosită?

– Sunt la tratament.

– A, eşti la tratament. Băi, m-ai speriat, măi, Denisa, rău de tot. Pe bune, am stat… îţi dai seama că ne-am speriat toţi. Eşti mai bine acum?

– Sunt foarte bine acum, doar că am luat nişte medicamente d-astea… şi nu mai pot de somn…

– Te simţi mai bine măcar?

– Mă simt bine, da.

– Draga de tine…

Gestul său a stârnit un val de reproșuri din partea oamenilor, aceștia considerând că manelistul a făcut un lucru nepotrivit. Liviu Guță s-a decis să vorbească pentru prima oară după ce scandalul a izbucnit și să lămurească subiectul.

„In primul rând, acea convorbire telefonica înregistrată, a fost făcută cu acordul Denisei, chiar rugându-ma sa o postez pe facebook ca voi fanii sa vedeţi ca este bine şi ca se lupta cu adevărat sa îşi revină, asta datorită faptului ca unii credeau ca ea vrea sa isi facă imagine de marketing. Aşa ca l-am sunat pe Marian Vasile care era cu ea şi a spus sa postez eu pe site-uri de socializare înregistrarea aceasta. (Lumea vroia măcar un mesaj de la ea sa stie ca e bine)

Eu nu am făcut-o, nu am mai postat pentru ca la vreo doua zile, Denisa a intrat pe alt post de televiziune şi a vb ca este mai bine şi ca face tratament! Ieri m-am gândit sa postez acea înregistrare ca voi sa vedeţi ca ea nu a minţit şi ca sa chinuit foarte mult sa treacă peste asta dar nu a fost sa fie ! Am vrut sa ii auziţi măcar vocea ei blândă si slaba cât sa chinuit aceasta fata cu chip de înger habar nu aveţi! Noi muzicantii suntem expuşi la prea mult efort atunci când prestam , deoarece nu este uşor sa canti si sa nu dormi noaptea si sa alergi sa faci lumea fericita !!!

Va rog din suflet şi din toata inima nu mai vorbiţi prost dacă nu cunoaste-ti despre ce este vorba! Repet a fost dorinţa Denisei sa postez acea înregistrare martori sunt Marian Vasile şi mama Denisei !!!…Am şters acea covorbire alături de, Denisa ca sa nu mai văd mesaje proaste, sa comentaţi urat fără sa ştiţi exact cum sta treaba !!!! Nu sunt usa de biserica fiecare om mai greşeşte in viaţa suntem oameni toţi!!! Cu stima şi consideraţie Liviu Guta Dumnezeu sa te odihneasca in PACE colega mea!”, a incheiat Liviu Guță mesajul său postat pe un cont de socializare.