Loading...

Dramă fără margini! La 12 ani s-a sinucis ÎN DIRECT iar poliţia nu a putut face nimic

Publicitate

Gest fără precedent al unei copile. Videoclipul ajuns VIRAL nu poate fi scos de pe internet. Poliţiştii, la mila reţelelor de socializare.

Publicitate

Katelyn Nicole Davis, în vârstă de 12 ani, şi-a filmat sinuciderea prin spânzurare, în grădina din curta casei dale din Cedartown pe 30 decembrie după ce a pretins că a fost abuzată sexual de un membru al familiei.

Aceasta şi-a petrecut prima jumătate din video-ul care durează 42 de minute vorbind despre agresiunea sa sexuală, înainte de a-şi lua adio, apoi ea s-a urcat pe o găleată şi s-a spânzurat.

Publicitate

Videoclipul nu se încheie după ce Davis îşi dă ultima suflare

Acesta se continuă cu restul de 20 de minute în care corpul fetei poate fi văzut legănându-se de copac în timp ce o femeie îi strigă numele.

Poliţiştii nu au sosit la timp pentru a o salva, iar decesul fetei a fost declarat la Polk Medical Center. De la decesul fetei, videoclipul său a circulat la nivel mondial devenind viral.

Poliţiştii din Polk County au declarat că nu au jurisdicţie asupra reţelelor de socializare şi singurul lucru pe care îl pot face este de a solicita site-urilor să coboare videoclipul.

Videoclipul a fost scos de pe pagina de Facebook a lui Katelyn, însă mai circulă pe alte site-uri.

S-au dus cu șarpele de 3 metri la SPITAL! De ce au făcut asta!

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Sărbătoare mare pe 10 ianuarie. Mii de români își vor serba ziua numelui

Credincioșii ortodocși au parte de un număr mare de sărbători în luna ianuarie. Pe data ...