Din Pacate, A Ajuns La Terapie Intensiva! Accidentul S-A Produs In Urma Cu Putin Timp

Tatal cunoscutei inotatoare Camelia Potec a ajuns implicat intr-un accident grav de masina. In aceste momente, barbatul se afla in stare critica la spital.

Potrivit b1.ri, Grigore Potec se afla la autoturismul masinii sale atunci cand un cal i-a taiat calea. Barbatul nu a reusit sa evite coliziunea, iar impactul a fost unul serios, scrie wowbiz.ro

Grigore Potec a ajuns in stare foarte grava la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, iar apoi, transferat la Spitalul Clinic de Urgenta „Sf Pantelimon” din Capitala, la terapie intensiva.

O cunoscută artistă în vârstă de 28 de ani a murit în condiţii suspecte, la doar câteva luni după ce s-a despărţit de logodnicul ei.

Este vorba despre Daisy Boyd, o artistă cunoscută în Marea Britanie, care a murit la scurt timp după ce relaţia dintre ea şi logodnicul ei, a cărui avere era de 300 de milioane de lire sterline, s-a încheiat, scrie wowbiz.ro

Deocamdată, cauza morţii ei este încă necunoscută.

“Avea doar 28 de ani, suntem atât de trişti, fiindcă a murit atât de tânăra”, au spus apropiaţii tinerei, la scurt timp după ce s-a aflat vestea cruntă.

Se pare că spitalul în care era internată Daisy era unul specializat în tratarea problemelor psihice. Mai mult de atât, unele voci susţin că unitatea medicală avea nevoie de îmbunătăţiri, şi în plus, staff-ul medical “nu ştia mereu unde se află pacienţii sau care dintre ei s-ar putea răni singuri”.

Ce Isi Lua Denisa Raducu Intotdeauna La Ea, In Geanta! Artista Avea O Obsesie Despre Care Nu Se Ferea Sa Vorbeasca

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

1 of 2 Următorul