Dezvăluiri şocante la 40 de ani de la moartea legendarului star! «Eu l-am ucis pe Elvis Presley»! Și-a recunoscut vina pe patul de moarte

Doctorul lui Elvis Presley, George Nichopoulos, nu a putut să moară până ce nu a mărturisit că l-a omorât, susţine “National Enquirer”.

“Eu l-am ucis pe Elvis Presley!” Aşa ar fi spus medicul personal al regelui Rock ‘n’ Roll-ului, George Nichopoulos, pe patul de moarte. O sursă apropiată a făcut recent dezvăluirea-bombă pentru publicaţia americană “National Enquirer”.

Doctorul nu ar fi putut să moară, la 88 de ani, până ce nu şi-a recunoscut vina. Întreaga lui viaţă a fost chinuit de faptul că a fost cauza morţii lui  Presley, la numai 42 de ani. Imediat după decesul starului, medicul a negat cu tărie că i-ar fi prescris medicamentele ucigaşe. A susţinut mereu că îi dădea numai vitamine. Însă pur şi simplu nu a putut muri până ce nu a spus adevărul. Presley a fost găsit fără suflare la 16 august 1977, înecat cu propria vomă, în baie, în reşedinţa lui din Graceland. La autopsie, s-au găsit 14 substanţe interzise în corpul său, între care se numărau codeină, morfină, valium, nembutal, butabarbital. Acestea proveneau de la medicamentele pe care Nichopoulos i le administra. 10.000 de pastile ucigaşe i-a dat lui Elvis pe parcursul unui an, înainte să moară. Artistul ajunsese să cântărească 130 de kilograme şi nu se mai ţinea pe picioare. Doctorul pompa în el tot felul de calmante, somnifere, medicamente pentru hipertensiune, intestin iritabil, dureri reumatice, glaucom şi constipaţie. Din cauza substanţelor periculoase din pilule, artistul devenise un cadavru viu.

Fiul unor imigranţi greci, Nichopoulos, alintat “doctor Nick“, a fost doctorul starului timp de 10 ani. Elvis l-a cunoscut în 1967, pe când avea mari dureri de spate de la scenele de călărie dintr-un film. Medicul i-a dat nişte pastile care l-au scăpat pe loc de dureri şi, de atunci, nu s-a mai despărţit de el. Nichopoulos a vândut în secret stocul mare de medicamente pe care le avea pregătite pentru celebrul lui pacient, însă nu a mai apucat să i le dea. Nu a putut să scape însă niciodată de mustrările de conştiinţă care l-au măcinat până în ultima clipă. Anul trecut, nu a putut să-şi dea sufletul până ce nu a povestit totul. L-a ucis pe cântăreţ cu pilule pe care i le administra, deşi ştia bine că îl vor omorî înainte de vreme.

Unde și-a sărbătorit Elena Udrea logodna cu Adrian Alexandrov?

Fericitul cuplu format din Elena Udrea și Adrian Alexandrov au avut parte de momente incredibile cu ocazia sărbătoriri logodnei. Află unde au fost cei doi!

Se pare că Elena Udrea trăiește o poveste de dragoste precum în filme. Blondina în vârstă de 43 de ani, pare să fii renăscut după ce a început relația de dragoste alături de fostul fotomodel Adrian Alexandrov.

Recent, cei doi și-au anunțat oficial logodna. Și cum un astfel de eveniment trebuia sărbătorit pe cinste, iată că cei doi și-au făcut rapid bagajul și s-au îndreptat către litoralul românesc.

Cuplul a fost zărit plimbându-se relaxați pe nisipul fierbinte, mereu ținându-se de mână și neîndepărtându-se unul de celălalt pentru nimic în lume.

La scurt timp, cei doi s-au dus să se răcorească pe o terasă unde au consumat câte o bere.

La cât de strânsă pare relația dintre cei doi, ne așteptăm ca nunta să aibă loc în cel mai scurt timp.

Elena Udrea a mai fost căsătorită cu afaceristul Dorin Cocoș, de care a divorțat după 10 ani de căsnicie, în 2013. Rămâne de văzut dacă Adrian chiar este bărbatul alături de care Udrea să rămână până la adânci bătrâneți.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *