DEZVĂLUIRI DE SENZAȚIE despre presupusa idilă dintre Augustin Viziru și Maria Constantin: „Cățeaua…”

Doinița Oancea a fost întrebată despre bârfele potrivit cărora Augustin Viziru ar fi avut o idilă cu Maria Constantin în timpul filmărilor de la reality-show-ul cu vedete în fermă.

Doinița Oancea a vorbit despre așa-zisa idilă dintre Augustin Viziru și Maria Constantin

Doinița și-a exprimat opinia, în stilul ei caracteristic. A încercat să fie diplomată și a spus câteva adevăruri cu care multe persoane sunt de acord.

„Sincer, nu mi-am dat niciodată cu părerea până acum, cred că lucrurile s-au mai liniștit. Eu am o vorbă, despre care cred că este foarte adevărată și anume: cățeaua, până nu ridică coada, câinele bagă botul.

Ăsta este principiul meu, e o chestie pe care am observant-o eu, în general, că se întâmplă. Bărbații pot încerca până nu mai pot, însă dacă femeile își văd de treburile lor, nu se întâmplă nimic. De exemplu, dacă la mine vin mâine 20 de bărbați și se bagă în seamă cu mine, poate îi refuz pe toți. Cred că femeia susține o relație, femeia e cea care poate să o ducă în sus sau în jos, să o țină pe linia de plutire.
Eu cred că indiferent ce descoperi la un bărbat pe parcurs, că e prost, dobitoc, că nu îți mai convine, mai bine pleci decât să faci alte lucruri, să îl înșeli sau să fii târâtă prin diferite scandaluri și arătată cu degetul de alții. Cred că e nepotrivit așa!”, a declarat Doinița

Smiley i-a făcut pe toți să plângă. Nu e doar un artist bun, ci și un om bun!

Smiley este înainte de un artist bun, un om cu suflet mare. Cântărețul a participat la un eveniment organizat de UNICEF, iar imaginile cu el printre oamenii care au nevoie de ajutor a stârnit multă emoție în mediul virtual.

Smiley, Omul

„La aproape 300 km de București, in comuna Dofteana, i-am cunoscut pe Andrei si Anuca, doi copii curajoși și luminoși. Cu ajutorul serviciilor comunitare pentru copii și cu susținere din partea familiei, ei sunt în continuare la școală, sunt ajutați să se adapteze mai ușor și au deja țeluri stabilite: Anuca își dorește să ajungă farmacistă, iar Andrei polițist.

Avem nevoie de cât mai multe exemple ca ei, pentru că acești copii sunt parte din România de mâine”, este mesajul UNICEF România.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!