Denisa știa că e ultima ei zi! Înainte să închidă ochii le-a spus un sigur lucru celor dragi. S-au aflat care au fost ultimele ei cuvinte

Moartea Denisei Răducu a surprins pe toată lumea, inclusiv pe medicii care erau uimiți de progresele pe care le făcuse cântăreața, în războiul cumplit al bolii care a distrus-o. Cu toate aceste, surse din familie au dezvăluit faptul că, se pare, vedeta ar fi simțit că ziua de ieri va fi ultima ei zi pe acest pământ.

Cu o seară înainte de a muri, după ce s-a băgat în patul care urma să devină ,,patul de moarte”, cântăreața a simțit nevoia să îi aibă pe toți cei dragi în jurul ei.

Apropiații au povestit pentru Spy News că era mai calmă ca niciodată, mai zâmbitoate ca oricând, și, cu o candoare și o bunătate care o caracterizează și care nu au părăsit-o nici în ultimele clipe, și fără pic de revoltă, a zis: ,,Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc”. De atât a fost nevoie pentru ca din ochii rudelor ei să izvorască lacrimile.

Mai mult zâmbitoare, ea le-a mai spus, cu o voce caldă: ,,Sper să ne vedem de dimineață! Dacă nu, oricum ne vom mai vedea”.

Claudia Ghițulescu, una dintre prietenele apropiate ale artistei, a declarat plângând: ,,Era o fetiță, nu merita să i se întâmple așa ceva. Ultima oară când am vorbit cu ea era optimistă. Îmi spunea că va veni la mine la botez, să cânte. Acum, din păcate, plând pentru ea și mă rog să se odihnească în pace. Păpușa asta era cea mai cuminte fată din showbiz-ul românesc, era un om care, nici în gând măcar, nu cred că ar fi făcut ceva rău. Este cumplit ce s-a întâmplat. O cunoșteam de când era mică, de când abia începuse să cânte și m-a cucerit cu bunătatea ei. Dumnezeu să o Odihnească în pacea Lui”.

Sursa: Spy News

Secretul teribil ascuns de către Denisa! Ce se afla în spatele imaginii perfecte pe care și-o crease e cumplit! Abia acum s-a aflat! Are legătură cu…

Conform mărturisirilor făcute de Florin Peşte, unchiul artistei, aceasta ar fi plătit sume uriaşe ca taxă de protecţie cămătarilor.

“Asta ştiu sigur, că i-a luat o sumă de bani, 15 mii de euro. N-o să dau detaliile, cum şi ce, i-a luat banii dar Denisa l-a sunat pe taică-su, şi i-a spus de banii ăştia, la care doamna Lenuţa a spus că banii au fost daţi ca şi taxă de protecţie. Deci, cum ar veni, să-i prostească mai departe. Pentru interlopi. Liviu a avut probleme şi Liviu a avut probleme că a fost fugit cu Denisa 4 luni sau jumătate de an, la Bistriţa. Tocmai din motivul ăsta, de frica cămătarilor. Când faci lucruri de genul ăsta, trebuie să ţi le asumi, că odată şi odată vor ieşi la suprafaţă. (…) Era şi normal, (n.r.: să primească ameninţări) trebuia să dea banii”, a declarat Florin Peşte în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult de atât, acesta mai susţine că familia Denisei nu i-ar vrea bine, ci ar fi interesaţi doar să-i ia banii cântăreţei pentru a-şi plăti datoriile.

„M-a sunat soţia să-mi spună să urce cineva sus neapărat că avea o criză Denisa, criză de durere mare şi în timpul crizei i-a spus soţia lui Liviu că „moare asta şi noi nu ne-am plătit nici casa”. Şi atunci soţia mea a luat atitudine şi a spus că „sunteţi sănătoşi, bucuraţi-vă de chestia asta, nu vă mai gândiţi acum, nu e momentul să vă gândiţi la chestia asta”. „Sunteţi sănătoşi, munciţi, şi eu am rate, şi toată lumea are rate”. De atunci mi s-a părut diabolic totul d-asta am luat si atitudinea asta să spun ce spun acum. Nu e vorba de o discuţie intimă”, a mai dezvăluit cântăreţul.