Denisa, condusă pe ultimul drum ca o prinţesă: ”Va fi o înmormântare cum nu s-a mai văzut! E prinţesa inimilor noastre…”

Denisa va avea parte de o înmormântare fastuoasă asemenea unei prinţese. Surse apropiate familiei au declarat că mama cântăreţei şi omul de afaceri care a ajutat-o cu bani până acum (DETALII AICI) au angajat deja o firmă de servicii funerare să se ocupe de tot. De altfel, familia a închiriat Capela Cimitirului Bellu din Capitală, unde trupul cântăreţei a fost depus încă de la prânz.

”Va fi o înmormântare cum nu s-a mai văzut. Acum, banii nici nu mai contează. Denisa noastră merită să fie condusă pe ultimul drum ca o prinţesă. Asta a fost şi în timpul vieţii: o prinţesă a inimilor noastre, a inimilor fanilor care o adorau! Tot drumul va fi presărat de flori şi toţi cei care au ţinut la ea, care au iubit-o şi i-au iubit muzica vor putea să-şi ia rămas bun”, ne-a mărturisit sursa noastră.

UPDATE 14:20 Familia a interzis prezenţa ziariştilor în capela unde a fost depusă artista. 7 bodyguarzi au blocat accesul tuturor. Deocamdată, la căpătâiul cântăreţei se află exclusiv membrii familiei.

TI SE RUPE SUFLETUL! Denisa Raducu, inmormantata in rochie de mireasa! Modelul a fost ALES chiar de mama artistei…

E doliu in lumea muzicii de petrecere! Indragita cantareata Denisa Raducu, devenita cunoscuta cu numele Denisa Manelista, a incetat din viata in acesta dimineata, in jurul orelor 04:30, dupa 4 luni de lupta continua cu boala teribila care i-a si adus sfarsitul. Artista avea doar 27 de ani si era cea mai indragita tanara cantarete de muzica de petrecere de la noi.

In aceste momente, membrii familiei sale ii pregatesc funeraliile si au stabilit in linii mari detaliile inmormantarii. Prima decizie luata de familie a fost cea a zilei inmormantarii, din cate se pare, ceremonia urmand sa aiba loc in cursul zilei de marti, 25 iulie, in localitatea Stefanesti.

Totodata, cei din familie au decis sa o imbrace pe Denisa in rochie alba de mireasa. Acest obicei vechi se practica in cazul tinerelor care sunt fecioare si nu au purtat cununiile pe cap si nu au fost casatorite niciodata.

Din cate se pare, mama Denisei a cumparat deja rochia de mireasa cu care o va imbraca pe fiica sa, chiar astazi, dupa ce vor fi finalizate procedurile de imbalsamare si inainte ca trupul artistei sa fie pus in sicriu, scrie wowbiz.ro.

Fanii cantaretei de manele Denisa Raducu, care se trata de carcinom hepatocelular, si-au exprimat regretul pentru disparitia ei pe platforma de socializare Facebook. ”Te voi pastra in amintirea mea cu mare drag”, ”Cea mai trista zi” si ”Condoleante familiei ei! Dumnezeu sa o ierte! Imi pare rau de ea era prea tanara si frumoasa” au fost cateva dintre mesajele scrise de fanii tinerei.