Loading...

De ce s-a retras Marius Moga de la Vocea Romaniei? Este din nou tatic! Sotia lui a facut anuntul

Publicitate

Marius Moga va avea familie mare!

Publicitate

Cantaretul si producatorul are o fetita, insa sotia are de gand sa mai ramana insarcinata. Bianca Lapuste a spus ce planuri pentru viitor are.

„Vrem mai multi copii. Doi, trei. Nu am stabilit deocamdata cand ii facem. Am zis sa ne stabilizam intai cu primul copil si vedem apoi”, a spus Bianca Lapuste intr-o emisiune de televiziune.

Publicitate

Corpurile subtile

Toate tradiţiile ezoterice autentice privesc fiinţa umană ca fiind formată din mai multe corpuri, fiecare având o vibraţie specifică. Corpurile subtile, cu excepţia corpului fizic, nu sunt perceptibile decât prin clarviziune şi sunt descrise de către sfinţi, mistici, clarvăzători ca urmare a trăirilor lor spirituale.

La nivelui cel mai de jos ca frecvenţă de vibraţie se află corpul fizic, la nivelul cel mai înalt de vibraţie se află corpul cauzal(supra-mentalul). Între aceste două extreme, corpul fizic şi corpul cauzal, se găsesc corpul energetic(corpul eteric), corpul psihic şi corpul mental.

Corpul energetic împreună cu corpul psihic şi corpul mental formează împreună corpul astral.

xistă o ierarhie clară, corpul cauzal coordonând şi controlând corpul mental care controlează şi coordonează corpul psihic şi tot aşa până la nivelul corpului fizic.
O tulburare la nivelul corpului mental, de exemplu tristeţea(prin gândirea negativă), va genera probleme la nivelul corpului psihic, de exemplu o depresie prelungită, care se va reflecta la nivelul corpului energetic, de exemplu ca o stare de lipsă de energie, care după o perioadă de timp mai lungă sau mai scurtă poate genera la nivelul corpului fizic, de exemplu o afecţiune pulmonară.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Intrebarea care se află pe buzele tuturor. Ce spune despre revenirea la „Mireasă pentru fiul meu”

Mirela Vaida a spus adevărul despre revenirea ei la TV! Cum toţi oamenii s-au gândit ...