De ce nu înţeleg bărbaţii cum trebuie să atingă sânii unei femei


159

Sânii reprezintă unele dintre cele mai admirate părţi ale corpului feminin de către bărbaţi, dar modul în care femeile se raportează la acest dar natural este mai puţin înţeles de reprezentanţii sexului puternic.

Peste 700 de femei au participat la un sondaj realizat la iniţiativa revistei Men’s Health, pentru a explica dacă sunt deranjate de adevărata obsesie pe care o au bărbaţii pentru bustul feminin, dacă se folosesc de sâni pentru avea câştig de cauză într-o situaţie sau alta sau dacă le place felul în care partenerii de viaţă le ating sânii în momentele de intimitate.

Astfel, trei sferturi din femeile care au participat la sondaj consideră fascinaţia bărbaţilor faţă de sâni inofensivă, în timp ce 70% sunt convinse că cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic sunt atraşi de sâni în primul rând, înainte de oricare altă parte a corpului feminin.

„Îmi place atunci când bărbaţii se uită la sânii mei. Mă face să mă simt mai puternică”, după cum a precizat Rachel, în vârstă de 23 de ani, una dintre participantele la sondaj. Psihologul american Debby Herbenick a precizat că femeile nu se simt atât de jignite pe cât au impresia bărbaţii atunci când sunt admirate pentru sânii lor, dar cu condiţia să fie respectate în public şi să fie apreciate în viaţa privată.

Un aspect interesant pentru bărbaţi, evidenţiat de sondaj, a fost că aceştia nu prea înţeleg cum trebuie să atingă sânii unei femei pentru a-i produce cu adevărat plăcere.

„Bărbaţii au tendinţa de a atinge sânii unei femei oricum le place lor să fie atinşi, adică ceva mai ferm, mai dur, ori aşa cum au învăţat că prefera fosta iubită. Problema este că fiecare femeie are nevoi diferite în această privinţă, deci bărbaţii trebuie să uite ce au învăţat şi să redescopere de fiecare dată ceea ce i se potriveşte cel mai bine unei noi partenere. Nu trebuie decât să se ghideze după felul în care reacţionează femeia, pentru a înţelege dacă sunt pe drumul cel bun sau nu”, a explicat psihologul Debby Herbenick.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!


x

Check Also

„L-am sunat şi mi-a răspuns fosta prietenă, de pe mobilul lui, zicând să-l las în pace, că s-a însurat”

Dragă Adela, Sunt Simona şi am 18 ani. Am nevoie de un sfat de la ...