De ce avea Patricia Țeicu tot corpul acoperit de pete. Femeile trebuie să fie atente la aceste semne!

Patricia Țeicu a fost înmormântată pe 4 august. Fiica îndrăgitului compozitor Marius Țeicu a observat că i-au apărut mai multe semne pe corp, ca niște pete.

Patricia credea că are o banală alergie

A crezut ca avea o alergie și a mers la dermatolog. În timp, după ce petele s-au extins peste tot pe corp, a aflat de teribila boală.

Patricia a vorbit deschis despre simptomele pe care le-a avut într-o emisiune televizată, în urmă cu ceva timp.

„In 2015, mi-au aparut niste bubite si am crezut ca sunt pe fond nervos, ca ma agit, pun pasiune in tot ce muncesc. Eu nu am avut nici o boala a copilariei, nu raceam, nu am avut nimic, nu ma duceam la doctor.

Si am crezut ca totul e pe fond nervos, am stat vreo trei saptamani si apoi m-am dus la doctor. Am mers la dermatologie si acolo am descoperit ca am tuberculoza. Nu aveam nici un simptom. Si-au pus intrebari: de ce tuberculoza?

Ca inseamna ca imunitatea e la pamant. Am facut analize si am fost descoperita cu un retrovirus, HTLV. Eu am avut un tip de leucemie foarte nou. La noi nu prea exista”, a mărturisit Patricia acum un an la televizor.

Ministerul Sănătății a luat decizia: „Părinții vor fi amendați”

Criza vaccinării copiilor în urma propagandei apărute pe Internet împotriva vaccinurilor ar putea să cunoască o finalitate.

Ministerul Sănătății amenință cu amenzi de până la 10.000 de lei

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a lansat un avertisment dur pentru părinții care nu vor să își vaccineze copiii.

Ministerul prevede amenzi de până la 10.000 de lei pentru cei care refuză vaccinarea copiilor, pentru că le pun viața în pericol.

„Sancţiunile privesc atât ministrul, cât şi funcţionarii din minister, Direcţii de Sănătate publică, absolut tot lanţul de vaccinare, iar ceea ce s-a vehiculat în presă cu privire la faptul că părinţii vor fi amendaţi pentru faptul că nu-şi vaccinează copii este inexact.

Părinţii vor fi amendaţi în situaţia în care refuză să participe la întâlnirea cu grupul de lucru, refuză să participe la întâlnirea cu medicul de familie pentru a fi informaţi despre vaccinuri.

Practic, părintele are dreptul să refuze dar îşi asumă toată responsabilitatea”, a declarat Florian Bodog, ministrul Sănătăţii.

Nu a luat micul dejun ani de zile. Ce au scos medicii din ficatul ei este pur și simplu ȘOCANT

Nutriționiștii spun că cea mai importantă masă a zilei este micul dejun. Să sari peste această masă poate provoca serioase probleme de sănătate.

Evitarea micului dejun se lasă cu efecte nedorite

De altfel, o femeie a pățit-o, iar cazul ei este în atenția tuturor. Nu a mâncat nimic dimineața, timp de ani de zile. La un banal control medical, doctorii au fost nevoiți să îi dea vestea neplăcută.

Medicii au scos din ficatul femeii mai mult de 200 de pietre, în cadrul unei intervenții chirurgicale complexe, anunță Realitatea TV.

Doctorii au găsit și explicația pentru formarea acestor pietre la ficat: femeia a sărit peste micul dejun mai bine de 10 ani.

Acest caz a devenit edificator în lumea medicală și prezintă în mod concret riscurile unui stil de viață dezechilibrat. Nerespectarea unui regim alimentar normal (precum săritul peste micul dejun sau masa de prânz) se poate lăsa cu efecte nedorite, iar multe organe au de suferit.

Mai mult, doctorii au descoperit că femeia nu consuma altceva în afară de alimente reci ori produse de tip fast-food de la shaormerii sau din supermarketuri.

Durerile abdominale au făcut-o să își facă un control de rutină, aceasta crezând că s-ar putea să aibă tulburări hormonale.

Aceste dureri abdominale cauzate de înmulțirea pietrelor s-au intensificat în cei 10 ani până în ziua în care a fost nevoie de o consultare medicală de urgență.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *