De ce au interzis-o pe LOREDANA GROZA: „Am realizat că…”

Loredana Groza a avut și are o carieră strălucitoare. Jurata de la concursul de muzică difuzat de un post generalist a fost la un moment dat interzisă pe scenă.

Loredana Groza a fost interzisă. Prin ce clipe grele a trecut ca artistă

Diva care a lansat o serie de hit-uri mai mult sau mai puțin mainstream a făcut câteva dezvăluiri despre trecutul ei tumultuos, despre primele momente în care ca artistă s-a lovit cu capul de prag.

„Prima dată când am pășit pe o scenă la Onești a fost o bucurie foarte mare. Faptul că am stăpânit un text și un personaj a fost uimitor. În ciuda faptului că nu mă lăsa conform regulamentului, pentru că aveam 14 ani și trebuia să ai 17 ani, m-au băbit. Mi-au pus
ochelari”, a declarat Loredana, conform Antena Stars.

Vedeta spune că a realizat că trebuie să fie ea, indiferent ce se întâmplă: „Am realizat că trebuie să fii tu însuți”, cu toate nebuniile specifice fiecăruia.

„Un alt moment care a fost negativ, dar care mi-a dat o altă viziune asupra ceea ce am de făcut, prin faptul că am avut cel mai bun album din România, am fost interzisă, nu puteam decât să particip prin televiziune.

Și apariția mea în concertele live era o problemă, veneau peste mine. A fost o perioadă destul de tristă din viața mea. Eram dornică să împărtășesc fiecare moment. Trebuie să învat și să am curajul să mă exprim direct prin muzică. Te naști cu un har, cu o voce, dar ea trebuie întreținută”

, a adăugat artista.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!