Dana Rogoz, mesaj emoţionant pentru Adela Popescu: ”Nu-ţi pot spune nici măcar la telefon!”

Adela Popescu şi Dana Rogoz sunt prietene de ani de zile, iar acum, când soţia lui Radu Vâlcan împlineşte 31 de ani, Dana a făcut public un mesaj emoţionant, ce a făcut-o să plângă.

Sunt prietene de ani de zile şi se bucură din plin de momentele pe care le petrecut atunci când au ocazia, iar acum Dana Rogoz şi-a dorit să-i transmită tot ceea ce nu-i poate spune nici la telefon şi nici faţă în faţă.

“Ştii ce-am făcut, Adeluca, în ultima oră? M-am uitat peste poze cu noi două. Şi am realizat că ţin minte cu precizie fiecare moment în care le-am făcut. Ştiu exact unde eram, ce glume făceam în momentul în care eram fotografiate, cu ce eram îmbrăcate, unde ne zburau în secret gândurile, cine ne amuză, cine ne dezamăgea şi cine sau ce ne fascina. Mi-am dat seama că mintea mea, creierul meu, ţine prea mult la amintirile cu ţine, cât să le uite, chiar şi în cea mai insignifiantă măsură. Le păstrează bine de tot şi pe cele în care am ras cu lacrimi, dar şi pe cele în care am plâns îmbrăţişate, tremurând. Şi când voi fi o baba ramolită, eu de amintirile şi dragostea pe care ţi-o port tot nu mă voi lepăda.

Ştiu că nu îţi pot spune nici măcar la telefon ce îţi pot scrie aici. Darămite faţă în faţă. Aş muri de emoţie. Aşa că o scriu, să o citească cine o vrea, căci sunt prea mândră de prietenia noastră, cât să nu mă laud cu ea.

Nu cred că eşti încă pe deplin conştientă de calităţile tale, de faptul că tu chiar eşti un om cu totul special. Şi zic că a sosit momentul să ţi-o asumi. Meriţi foarte mult bine pe lumea asta, meriţi să trăieşti multe momente de fericire. Iar eu să mă bucur pentru şi lângă tine, pe viaţă.

La Mulţi Ani, Adela mea!”, a scris Dana Rogoz pe blogul personal.

La scurt timp Adela a reacţionat imediat: ”Ca să întelegeţi şi voi de ce bocesc eu la ora asta…”.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!