Cum trezești POFTA DE AMOR la o FEMEIE în câteva minute fără ca ea să știe. Încearcă și tu aceste TRUCURI!

2173

159Poftă de amor poate fi declanşată şi inconştient, fără că partenerul de întâlnire sau de discuţie să ştie. Bărbaţii au la dispoziţie o armă subtilă pe care femeile nu o vor conştientiza şi nu vor ştii de ce au devenit excitate.
Mirosul unui bărbat sexy poate înnebuni aproape orice reprezentanta a sexului frumos, fiind un puternic afrodisiac.
Există câteva arome de parfum care trezesc automat poftă de sex la femei: lemnul de santal, moscul, scorţişoară sau Ylang Ylang.

1. Moscul.

Este secretat de o glanda a unei specii de cerbi, iar asemănarea cu feromonii masculini de la om face că acesta să fie apreciat pentru efectul excitant asupra femeilor. Este important să aveţi în vedere, că moscul este prezent şi în transpiraţia bărbatului şi are legătură cu testosteronul (hormonul masculin). Acest lucru explică de ce mirosul de transpiraţie a iubitului poate excită la culme o femeie şi îi trezeşte poftă de amor.

2. Scorţişoară

Este o aromă demnă de încredere, dulceagă şi uşor înţepătoare pe care femeile o adoră, care acţionează că un excitant fin şi alimentează dorinţa de a face amor. Uleiul pe baza de scorţişoară este extrem de folosit în masajul erotic, deoarece îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în zonele erogene şi stimulează libidoul. Deci, putem spune că scorţişoară este una dintre acele arome de parfum care trezesc poftă de amor la femei şi din acest motiv bărbaţii trebuie să o aibă în vedere.

3. Lemnul de santal

Este un alt afrodisiac celebru cu un efect fascinant asupra femeilor şi care este compatibil cu o substanţă chimică numită aldosteron, secretată la subraţul bărbatului. Atunci când este inhalată aromă uleiului de santal, mintea se relaxează, se elimina inhibiţiile şi creşte dorinţa de a face dragoste.

4. Ylang Ylang

Incontestabil este unul dintre cele mai puternice afrodisiace şi este recunoscut pentru calităţile sale de a stimula dorinţa sexuală. Pe de altă parte, este una dintre cele mai apreciate arome de parfum care trezesc poftă de amor la femei şi de aceea este indicat că bărbaţii să profite de ea, potrivit libertatea.ro. Mirosind acest ulei esenţial, femeia va simţi o energie erotică aparte care o va excită la maximum. Însă această aromă nu trebuie folosită în cantităţi mari, o picătură este suficientă.


DISTRIBUIȚI