Cum arată, de fapt, Neti Sandu în realitate! “Lumea mă trage de păr pe stradă!” „Ai perucă!”

Mulți s-au întrebat cum arată, de fapt, Neti Sandu în realitate! Și, mai ales, cum arată părul faimoasei prezentatoare a Horoscopului de la PRO TV!

„Ai perucă!!!” – i-au spus mulți lui Neti de-a lungul anilor. Și vedeta recunoște acest lucru, hotărând să deslușească misterul care a planat de mai bine de un deceniu asupra părului ei.

„Nu mă deranjează că lumea îmi spune asta, ci mă surprinde că nu au înțeles acest lucru. Unii vin și mă trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alții mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel e greu de aranjat”, recunoaște Neti Sandu.

A fost mereu o prezenţă discretă, despre a cărei viaţă personală nu se ştie mai nimic. Inainte sa lucreze in Pro TV, Neti Sandu a realizat la Pro FM emisiunea „Prieteni Pro FM, salut!”, tot atunci a trăit și o frumoasă poveste de dragoste.

Neti Sandu îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere, când împlineşte 58 de ani. Îndrăgita prezentatoare, “Netişor”, aşa cum este alintată de colegi, aduce zilnic, de 21 de ani, horoscopul la ştirile matinale ale Pro TV-ului.

A fost mereu o prezenţă discretă, despre a cărei viaţă personală nu se ştie mai nimic. Inainte sa lucreze in Pro TV, Neti Sandu a realizat la Pro FM emisiunea “Prieteni Pro FM, salut!”, tot atunci a trăit și o frumoasă poveste de dragoste.

„De câte ori funcţionează dimensiunea de popularitate în carieră, atunci rămâne valabil succesul doar în această zonă, dar se estompează şi chiar dispare în planul sentimental, care intră în vibraţie.

Un plan îl exclude pe celălalt. Aveam o relaţie de 10 ani care s-a întrerupt exact când am ajuns la PRO TV, cu două săptămâni înainte mai precis.

De când am ajuns aici, pentru mine a început o viaţă cu totul şi cu totul nouă, dar fără să mai aibă legătură cu împlinirea în plan sentimental. N-aş spune că n-au mai fost încercări dar până la urmă fiecare face o alegere, e vorba de opţiuni aici.

Nu că n-aş putea sau n-aş fi în stare dar viaţa mi s-a organizat în aşa fel încât e foarte greu să mai înglobez şi o relaţie sau o căsnicie, să zicem, şi să pot ţine pasul cu amândouă”, povestea, în trecut, Neti.

Când vorbește despre viața ei, prezentatoarea nu are regrete. „Viata mea a fost destul de imprevizibila pana acum. Mi s-au intamplat si multe lucruri bune la care nu m-am asteptat, dar au existat si altele pe care le asteptam sa mi se intample si care totusi nu mi s-au intamplat.

Pe de alta parte, nu m-as fi gandit niciodata ca ma voi simti si acum ca la 18 ani. Eu credeam ca o data cu varsta voi purta dupa mine toata greutatea anilor din urma, dar nu este nicidecum asa.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

1 of 2 Următorul