Crenvursti cu paste

1057

Ingrediente

Ulei de masline – 2 linguri
2 catei usturoi – Maruntiti
O jumatate ceapa – Taiata
6 crenvursti – Taiati
4 rosii – Taiate
Zahar – 1 lingura
Sare – 1 lingurita
Piper – O jumatate de lingurita
Smantana – 175 grame
Paste fainoase – 250 grame

Apa – 400 ml
Ceapa verde – 2 linguri
Parmezan

Instructiuni

 1. Intr-o cratita mare, adaugam uleiul de masline, usturoiul si ceapa. Se amesteca bine.
 2. Adaugam bucatelele de crenvursti si amerstecam. Continuam cu rosiile.
 3. Adaugam zaharul, sarea si piperul si se amesteca.
 4. Continuam adaugand smantana.
 5. Se adauga pastele fainoase si apa.
 6. Lasam sa fiarba timp de 15 minute, amestecand la fiecare 5 minute pentru ca pastele sa nu se lipeasca de cratita.
 7. Luam de pe foc, adaugam ceapa verde, si amestecam bine.
 8. Nu vom ridica imediat capacul, vom astepta 5 minute.
 9. Se serveste cu parmezan (dupa gust).
10. Pofta buna!


DISTRIBUIȚI