Copilul lor avea 3 luni când au găsit un piton de 30 de cm. sub pătuț. L-au luat și l-au dat afară, dar îl găseau mereu lângă copil. Peste 11 ani șarpele a ajuns la 113 kilograme și 5 metri. Ce face copilul cu el nu credea nimeni că e posibil

Sambath este un copil în vârstă de 11 ani din Cambogia care, la fel ca mulți copii, are un animal de companie. Dar al lui nu este un câine sau o pisică, ci un piton de 5 metri care cântărește 113 kilograme.

Când Sambath avea doar 3 luni, părinții lui au găsit șarpele sub pătuțul copilului, pitonul era și el micuț pe atunci, măscura mai puțin de 30 de centimetri. Cu toate astea, ori de câte ori părinții lui Sambath îl duceau pe micul intrus afară, în grădină, acesta găsea constant noi căi de a se întoarce la copil, în casă.

În cele din urmă au renunțat să mai încerce să țină animalul la distanță. I-au dat un nume și l-au invitat în familie, l-au botezat ,,Chomran”, iar în ultimii 11 ani el a fost un prieten de nădejde pentru fiul lor, poate cel mai bun prieten pe care și-l puteau dori pentru el.

Privește imaginile de mai jos pentru a vedea toată povestea acestei prietenii neobișnuite:

„Sunt geloasă pe amica iubitului meu. Ei sunt prieteni din studenție, îi leagă multe, au locuit o vreme în același apartament și și-au împărțit bune și rele. Știu toate astea, mi-au povestit amândoi despre relația asta specială a lor și încă de la început știam de prietenia lor. Și totuși asta nu mă împiedică să fiu geloasă. Nu vreau să-l pierd, și nici să-l pun să aleagă între noi”

Credeți că poate exista prietenie fără sex între un bărbat și o femeie? Într-o vreme aș fi răspuns că da, pentru că am avut și eu un astfel de prieten foarte bun, cu care mă simțeam minunat. Doar că înainte de a fi prieteni noi fusesem o scurtă perioadă iubiți. Relația s-a consumat și am devenit ulterior cei mai buni prieteni.

Poate și pentru că nu mai exista nicio tensiune sexuală între noi, ne priveam fără nicio insinuare. Așa de buni prieteni am fost încât am suferit după pierderea lui atunci când s-a cuplat cu una geloasă, care nu a mai fost de acord cu prietenia noastră.

Atunci n-am înțeles atitudinea ei, și am considerat-o o încuiată. Noi eram prieteni de ani de zile, dacă l-aș fi vrut ca bărbat nu ar mai fi avut ea ocazia să se cupleze cu el, nu? Și totuși el a ales să rărească întâlnirile noastre, pentru ea. În timp prietenia s-a răcit și acum nu mai suntem decât simple cunoștințe. Evident a ales-o pe ea.

Dar iată că după ani am ajuns și eu în aceeași situație. Sunt cumplit de geloasă pe prietena iubitului meu. Și nu știu cum să procedez. Știu că la nivel rațional nu am motive să mă îndoiesc de iubirea lui. Suntem împreună de un an și ne iubim. Pe de altă parte îl văd că se simte foarte bine și cu ea, își împărtășesc tot felul de chestii, au glume comune, uneori mă simt în plus când sunt cu ei.

Ei sunt prieteni din studenție, îi leagă multe, au locuit o vreme în același apartament și și-au împărțit bune și rele. Știu toate astea, mi-au povestit amândoi despre relația asta specială a lor și încă de la început știam de prietenia lor. Și totuși asta nu mă împiedică să fiu geloasă. Ea este o femeie foarte frumoasă, senzuală, eu chiar nu pricep de ce e singură și de ce el nu se uită la ea ca la o femeie. Mi-a spus într-o seară că vede în ea doar un camarad.

Nu pot să nu mă compar permanent cu ea, știu că asta vine și dintr-o nesiguranță a mea, dar efectiv în ochii mei ea e cea mai frumoasă. Evident nu i-am spus și lui toate frământările astea ale mele, dar am ajuns ca de fiecare dată când fac ceva să mă gândesc înainte oare ea cum ar face asta, și ce crede el.
Mai ales că ea e destul de prezentă în viața noastră, practic suntem cam trei în relația asta, nu doar un cuplu, și după cum v-am zis uneori eu sunt cea care se simte în plus.

Recunosc, cred că am făcut o obsesie pentru ea, și nu e deloc sănătoasă atitudinea asta. Mă tem că astfel nu fac decât să-l pierd pe el cu gelozia mea, dar uite acum sunt plecați împreună într-un soi de deplasare-concediu, pentru că eu n-am reușit să-mi iau liber, iar ea avea nevoie să ajungă în Ungaria pentru câteva zile și-i era frică să conducă singură până acolo. Sunt împreună de o săptămână acolo și eu nu mă pot gândi decât că fac dragoste și-și descoperă iubirea adânc îngropată unul pentru altul. Știu, e absurd, dar nu mă pot împiedica să gândesc astfel.

Învățați-mă cum să fac să fiu mai sigură pe mine, și pe el, dar fără să-i pomenesc despre această gelozie care mă macină? Nu vreau să-l pierd, și nici să-l pun să aleagă între noi, pentru că în secret mi-e teamă că o va alege pe ea. Și mai ales spuneți-mi vă rog ce părere aveți, credeți că e posibilă o astfel de prietenie platonică între un bărbat și o femeie, amândoi tineri și frumoși?

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *