Colegii își băteau joc de ea pentru că a rămas gravidă în liceu. Toți au fost șocați când au văzut asta:

Una dintre cele mai mari griji ale părinților de adolescente este ca acestea să nu rămână însărcinate la vârste fragede, cât sunt încă pe băncile școlii. Și asta pentru că ei înșiși știu că nu e deloc ușor să crești un copil și sunt conștienți că asta le-ar putea afecta grav viitorul copilelor.

Chiar dacă în ultimii ani nu mai e nimic șocant atunci când adolescentele rămân însărcinate la vârste fragede, părinții fac tot ce le stă în putință pentru a-și ține fetele departe de o sarcină nedorită.

Gaby Rodriguez, o adolescentă de 17 ani, din Washington, care se bucură de o familie tare iubitoare și înțelegătoare și-a surprins părinții în momentul în care le-a spus că este însărcinată. Deși au fost extrem de supărați în momentul în care au primit vestea, au decis până la urmă să-i fie alături fiicei lor și să o ajute indiferent de ce decizie avea să ia adolescenta. Abia după ce și-au oferit suportul însă au aflat adevărul despre ”sarcina” fiicei lor.
Mai mult, Gaby și-a anunțat și colegii de școală că este însărcinată, iar reacțiile acestora au fost cu adevărat dure, fiind foarte răutăcioși cu ea.

Cei mai mulți dintre colegii au acuzat-o că este inconștientă și i-au adresat cuvinte urâte și jigniri.

Timp de șase luni de zile, Gaby a fost pentru colegii ei însărcinată. Ei nu știau însă că fata purta o burtă falsă, care crescuse tot fals în ultima jumătate de an.

Gaby purtase tot timpul ăsta o burtă falsă pentru că a vrut să le demonstreze tuturor cât sunt de lipsiți de empatie atunci când o adolescentă rămâne însărcinată. Ea susține că, în zilele noastre, adolescentele care rămân însărcinate sunt tratate foarte urât. A fost jignită, i s-au adresat injurii și a fost încontinuu arătată cu degetul. Mulți dintre prietenii ei i-au întors imediat spatele atunci când au aflat că va deveni mamă, iar asta a afectat-o cel mai tare pe parcursul acestei experiențe.

Sătulă de reacțiile negative, Gaby și-a dezvăluit secretul în fața întregii școlii, lăsându-și colegii cu gura căscată și dându-le astfel o lecție dură de viață.

La 41 de ani a aflat că este însărcinată cu tripleți. Ce a urmat e INCREDIBIL

Kimberly Fugate, mama unei fete în vârstă de 10 ani, a aflat că este însărcinată a doua oară la vâsta de 41 de ani.

A mers la doctor pentru un control, dar acolo a aflat că are tripleți.

Chiar înainte de cea de-a 42-a sa zi de naștere, Kimberly a intrat în travaliu și a dat naștere unor tripleți identici. Dar după ce a venit pe lume și cel de-al treilea copil, doctorul a început să strige că mai era un copil!
Kimberly și Craig au acum patru fetițe identice și o fetiță de 10 ani. Șansele ca așa ceva să se întâmple sunt una la 13 milioane! Numele celor patru fete-minune sunt: Kenleigh Rosa, Kristen Sue, Kayleigh Pearl, și Kelsey Roxanne.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *