Codrin Ștefănescu, reținut la Iași după ce a încercat să pupe moaștele în c_r!

De când apare continuu la Antena3, domnul Codrin a uitat să pupe normal. Orice pupat se transformă într-o tentativă violentă de pupare în cur, cu excepția pupatului pe portofel, mai ales când ținta este poporul.

Fiți cu ochii în 4! Inclusiv cu ochiul acela.

(Anchetă) Dragnea junior tocmai a făcut 100.000 de euro dintr-o semnătură. Votați PSD și o să faceți și voi!

Lunar, fiul șefului PSD are la dispoziție cam 50.000 de euro, bani obținuți din firmele susținute generos de către Tel Drum, faimoasa companie controlată de tatăl lui și mai celebru.

Acum câteva zile, în “Monitorul oficial” s-a publicat o hotărâre a Zooveg 2010 SA, companie deținută peste 70% de către Ștefan Valentin Dragnea. Conform acesteia, “Din profitul net la 31.12.2016, ramas nerepartizat, in suma de 1.125.114 lei, se va repartiza ca dividende catre actionarul Dragnea Valentin Stefan, suma de 389.550 lei. Diferenta de profit de 735.564 lei ramane nerepartizata, ca rezerva la dispozitia societatii, urmand a se repartiza ulterior.”

Practic, fiul lui Dragnea tocmai a încasat aproape o sută de mii de euro, dintr-o semnătură.

Cu două luni înainte (prin hotărâre publicată în “Monitorul oficial” în august a.c.), odrasla fiului PSD mai luase tot cam pe atât (de fapt, în jur de 80.000 de euro) din Zooveg 2010 SA: “Profitul net inregistrat in anul financiar 2016, in suma de 1.453.114,13 lei urmeaza a se repartiza astfel: 328.000 (treisutedouazecisioptmiilei) lei ca dividende ale actionarului majoritar Dragnea Valentin Stefan, iar diferenta de profit de 1.125.114,13 lei ramanand nerepartizat, ca rezerva la dispozitia societatii, urmand a fi repartizat ulterior.”

În medie, deci, cam 50.000 de euro pe lună în conturile fiului lui Dragnea.

Cât despre Zooveg 2010 SA, să zicem că este o firmă finanțată în mod direct de către Tel Drum SA: “Liviu Dragnea nu are nici o legătură oficială cu Tel Drum, faimoasa firmă teleormăneană care a încasat jumătate de miliard de euro de la stat. Fiul său, însă, Ștefan-Valentin Dragnea, are legături financiare clare cu Tel Drum. Practic, se poate spune că societățile lui Dragnea junior sunt întreținute de către Tel Drum, care a garantat creditele societăților comerciale deținute de fiul șefului PSD. Zooveg 2010 SRL, Gransiloz SRL, Romcip SA și Agrotrust SRL sunt patru firme teleormănene care au nevoie ca de aer de credite bancare pentru a supraviețui. În ultimii ani, pentru fiecare din aceastea a garantat, la bănci și alte instituții de creditare, o megacompanie, de asemenea teleormăneană: Tel Drum SA. Zooveg 2010 SRL, Gransiloz SRL și Romcip SA sunt deținute de către Ștefan–Valentin Dragnea, fiul liderului PSD. Agrotrust SRL este controlată de același Dragnea jr., care a garantat cu averea personală un credit luat de companie.” (sursa)

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!