Cea mai trista poveste din viata mea

Povestea mea incepe intr-o si de toamna in 2008 era prin noiembrie. Eram acasa, navigam pe net. Intre timp a aparut sora mea, care imi spune „Vrei sa cunosti pe cineva?” Eu am ramas scocat, chiar nu ma asteptam la asa ceva in momentul ala. Desi cu ceva timp in urma pierdusem pe cineva si aveam de gand o perioada sa stau asa sa imi pot reveni.

Dar sa revenim la povestea anterioara, atunci sora mea mi-a dat adresa ei de ym! Imediat am intrat si am inceput sa vorbim. I-am spus povestea mea, ce patisem. Ea nu prea mi-a spus multe despre ea. Intr-un tarziu a trebuit sa ne luam la revedere pentru ca ne astepta o zi foarte grea si pe ea si pe mine, trebuia sa mergem la serviciu.

Am vorbit asa cam o saptamana dupa care am hotarat sa ne cunoastem fata in fata. Era sambata seara, am plecat spre ea, am ajuns aproape de locuinta ei si cand ma uit aveam pana la masina. Am oprit undeva si m-am apucat sa fac pana, scot rezerva, aveam pana si la rezerva pffffffff, nu imi venea sa cred de ce mi se intamplau mie toate astea.

M-am apucat, aproape eram gata cand sa pun roata in masina ce sa vad ea venise la mine, ne-am salutat bine inteles si un pupic amical asa, ok. Ne-am urcat in masina, am mers la o vulcanizare care era la cateva sute de metri, am facut pana si am plecat la ea acasa.

Ea locuia intr-o garsoniera, am urcat sus si am discutat putin dupa care eu m-am apucat sa instalez sistemul de operare la laptopul ei, intre timp am mai vorbit, am terminat, se apropia timpul ca eu sa plec, era foarte tarziu, ne-am sarutat si am plecat.

Eram foarte fericit ca o cunoscusem. Isi doarea aceleasi lucruri pe care si eu mi-le doream. Uramatoarea saptamana vorbeam in fiecare seara pe messenger vineri seara a venit ea la mine acasa, eram foarte fericit. Am mai intarziat putin la serviciu dupa care am ajuns si eu intr-un final acasa. Ma astepta, era foarte timida asta imi da foarte multa incredere ca pot face eu primul pas.

Dimineata trebuia sa merg la parintii ei undeva la tara sa ma cunoasca, am plecat ma prezentat parintilor ei, in noaptea aceia am ramas acolo am plecat duminica dupa amiaza. Pe drum inspre bucuresti am discutat foarte multe, dintr-o data imi spune ca vrea sa ne mutam inpreuna, i-am spus sa stam sa ne mai cunoastem.totul se intimpla foarte repede bine inteles ca eu nu prea am fost de acord am incercat sa-i explic, dar ea nu m-a inteles si s-a suparat pe mine.

Pina la bucuresti nu a vorbit cu mine, am lasat-o in pace, am urcat sus cu ea am mai stat putin cu ea. Am incercat sa vorbesc cu ea dar nu vroia sa vorbeasca cu mine, am sarutat-o si am plecat. Eram foarte derutat nu stiam ce avea in cap.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

1 of 4 Următorul