Cea mai periculoasă poziție sexuală pentru un bărbat!

1800

646x404-6Un studiu efectuat de cercetatorii brazilieni a scos la iveala care este cea mai periculoasa pozitie sexuala pentru un barbat.

Chiar daca sexul (bineinteles, protejat!) nu este genul de experienta riscanta, iata ca unele accidente petrecute in timpul unei nopti pasionale pot avea urmari destul de grave! Chiar daca nu este similar cu a urca pe munte, a te da cu parapanta sau cu alte activitati riscante, sexul se poate dovedi a fi destul de… periculos.

Afla cum este posibil ca aceasta pozitie sexuala sa duca la o fractura de penis!

O fractura de penis cauzeaza foarte multa durere si, doar in 40% dintre cazuri, barbatul isi da seama imediat de gravitatea situatiei.

Cercetarea a fost bazata pe numarul de cazuri de penis fracturat inregistrate la spitalele de urgenta din Brazilia.Mai mult de jumatate din acestea erau cauzate de o pozitie sexuala denumita „vacarita inversata”.Studiul cercetatorilor din Brazilia mai arata ca pozitiile sexuale in care femeia sta deasupra au cel mai mare grad de risc cand vine vorba de fracturile de penis.

Ipoteza noastra se bazeaza pe faptul ca atunci cand femeia este deasupra, ea controleaza miscarea cu toata greutatea corporala si nu se poate opri atunci cand penisul face o penetrare gresita, intrucat ea nu simte o durere majora. Atunci cand barbatul controleaza miscarea in timpul actului sexual, el are mai multe sanse sa opreasca penetrarea atunci cand simte o durere legata de vatamarea penisului”, se arata in studiul cercetatorilor.

O fractura de penis cauzeaza foarte multa durere. In circa 40% dintre cazuri, un sunet de trosnire poate fi auzit. Exista doua modalitati pentru a trata un penis fracturat. Una nu implica o interventie chirurgicala, ci administrare de analgezice si antiinflamatoare, in timp ce a doua este operatia. Un studiu realizat intre anii 1991-2008 a scos la iveala ca 80% dintre cei care nu au apelat la interventia chirurgicala au dezvoltata complicatii.


DISTRIBUIȚI