Loading...

Cea mai periculoasă insectă de pe planeta noastră! Daca o vedeti in casa nu incercati singuri sa scapati de ea

Publicitate

Priviți atent această poză: această insectă este una mortală, cea mai periculoasă insectă de pe planeta noastră!

Publicitate

În primul rând, trebuie să cunoașteți că această insectă este purtătoare a celei mai periculoase boli numite „American Trypanosamiasis”. Este o boală foarte periculoasă atât pentru oameni, cât și pentru animale, care se soldează cu moartea!

În unele țări această insectă este cunoscută sub denumirea de Chagas. Locuitorii Texas-ului au simțit pe pielea lor efectele aceste insecte mortale. Este greu de crezut că acestea se alimentează cu sângele oamenilor și animalelor. În timpul mușcăturii, aceste insecte elimină în piele o parte din saliva lor care este și cauza decesului.

Publicitate

Un alt lucru șocant este că Chagasa sunt niște criminali tăcuți. În fazele incipiente persoanele nici nu observă că sunt infectate.

Simptomul de bază al acestei boli este șocul anafilactic. În unele cazuri au fost depistate accese de sufocare. Primele simptome pot fi ușor confundate cu cele ale unei gripe sau răceli.

Dacă ați observat în casa dvs această insectă, chemați imediat serviciile specializate, iar apoi adresați-vă medicului. Este important să acționați rapid!

Notă: Aceste insecte de cele mai multe ori se pot întâlni sub pietre, în crăpăturile pereților, în scările blocurilor, pe scări, în păduri și în general oriunde în natură!

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Horoscopul sanatatii în 2018. Ce zodie trebuie să aibă grijă la semnalele transmise de organism

Descoperă cum stai cu sănătatea în acest an şi ce poţi face pentru a scăpa ...