Ce trebuie să faci pentru a te odihni în serile foarte călduroase

Vara, temperaturile foarte ridicate reprezintă o problemă. Și nu numai în timpul zilei, ci și noaptea. Din cauza acestora, calitatea somnului scade. Iată ce trebuie să faci pentru a te odihni în serile foarte călduroase.

Ce trebuie să faci pentru a te odihni în serile foarte călduroase

 1. Ține ferestrele închise și draperiile trase până la apusul soarelui. Deși în casă temperatura este foarte ridicată, încearcă să nu deschizi geamurile. Asta pentru că vei avea senzația că în cameră aerul este ventilat. În realitate, temperatura va crește.

 2. Deschide ușa de la dormitor. Este foarte important ca aerul să circule în cameră, astfel încât să fie răcoare în casă. De aceea este bine să lași ușa dormitorului deschisă.

 3. Încearcă să dormi la parter. Asta dacă stai la casă. Temperatura este mult mai ridicată la înălțime. De aceea, dacă se poate, încearcă să dormi la parter.

 4. Alimentele cu puține calorii sunt foarte importante. Vara, când este foarte cald, alimentația este foarte importantă. De aceea, în această perioadă este ideal să se consume alimente care nu au un aport caloric ridicat. Este bine să se consume fructe și legume.

 5. Pune pe pat un obiect care a stat puțin timp în congelator. Oricât de ciudat ar fi, este un truc foarte eficient. Tot ce trebuie să faci este să pui pe pat o sticlă cu apă rece sau așternuturi care au fost ținute într-un loc rece. Dacă vei face asta, atunci temperatura din dormitor va fi mai scăzută și te vei putea odihni.

 6. Fă un duș cu apă mai rece. Pentru a dormi bine, poți încerca acest truc. Dacă vei face un duș cu apă mai rece, atunci temperatura corpului tău se va regla. Astfel, te vei putea odihni în nopțile foarte călduroase.

 7. Încearcă să dormi fără haine. Pielea ta va respira. Dacă nu poți face asta, atunci ar fi ideal să porți o pijama din bumbac.

Cum sa spalati prosoapele de bucatarie cu ajutorul cuptorului cu microunde. Vor deveni noi ca si cum le-ati fi cumparat ieri!

Prosoapele de bucatarie sunt supuse de cele mai multe ori la tratamente „barbare”.

Fie ca stergem farfuriile, pe maini in timp e gatim, blatul de lucru sau chiar aragazul, carpele din bucatarie se pateaza ingrozitor.

De cele mai multe ori petele nu ies nici macar la masina de spalat si suntem nevoiti sa ne debarasam de prosoape si sa cumparam altele noi.

Ei bine, avem o veste buna pentru gospodinele care vor sa prelungeasca viata carpelor din bucatarie si de ce nu sa economiseasca niste banuti.

Puteti curata prosoapele de bucatarie cu ajutorul cuptoarelor cu microunde. In ziua de astazi se gaseste unul aproape in fiecare bucatarie.

Iată cum puteti îndepărta petele persistente de pe prosoapele din bucătărie, în doar câteva minute:

1 Tot ceea ce aveti nevoie este săpun de rufe si o pungă obisnuită de plastic.

 1. Înmuiati prosoapele în apă caldă, le stoarceti și apoi le săpuniti bine.

 2. Puneti apoi prosoapele în pungă, fără să o închideti si așezati-le în cuptorul cu microunde.

 3. Alegeti temperatura medie si setati timpul la 1.5 minute.

 4. Scoateti prosoapele din cuptorul cu microunde cu ajutorul clestilor. Atentie sunt fierbinti!

 5. Clătiti-le în apă caldă.

Exista si trucuri pentru curatatea usoara a cuptorului

Pentru a curăța geamul cuptorului ai nevoie de apă, bicarbonat și oțet de mere. Prepară într-un vas o pastă groasă din aceste trei ingrediente, pe care va trebui mai apoi să o aplici pe geamul murdar. Las-o să acționeze pentru aproximativ 30 de minute. După ce soluția a acționat, folosește o cârpă, o lavetă sau un prosop pentru a șterge întreaga suprafață de sticlei.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *