Loading...

Ce spune presa din India despre Iulia Vantur. De ce a fugit artista?

Publicitate

Toată lumea știe că Iulia Vântur s-a întors în România pentru că i-a expirat viza de ședere în India. Lucrul pe care ea nu l-a spus este că în dățile trecute, Salman Khan a ajutat-o să își prelungească viza de ședere în țara care a adoptat-o.

Publicitate

Un ziar din India a scris despre Iulia Vântur și despărțirea de Salman

Cotidianul indian în limba engleză Deccan Chronicle scrie că între Iulia și Salman s-a instalat din nou răceala, mai ales după ce actorul indian s-a apropiat periculos de mult de o colegă de platou la proiectul la care lucrează.

Ocupat cu „Tige Zinda Hai”, Salman nu a putut-o ajuta pe Iulia să își prelungească șederea în India. Vedeta este descrisă de presa indiană drept „actriță și model de succes” din România.

Publicitate

„După ce s-a despărțit de Ranbir Kapoor, Salman s-a apropiat foarte mult de colega lui, Katrina, față de care nu manifestă doar simple dovezi de prietenie”, au declarat apropiații lui Salman pentru Deccan Chronicle.

Așadar, Iulia putea să rămână în India dacă Salman o ajuta să își prelungească viza? De ce nu a făcut-o de data aceasta? Probabil că într-o zi se va lămuri totul.

Marina Almășan a spus totul despre eșecul mariajului cu Victor Socaciu. Amanta i-a râs în nas.

Marina Almășan s-a tot ferit să vorbească deschis despre divorțul de cântărețul Victor Socaciu. Vedeta Televiziunii Române a vorbit într-un interviu pentru o publicație despre cum a afectat-o separarea de Socaciu.

Marina Almășan a suferit mult din cauza divorțului

Marina a mărturisit că a contactat-o pe amanta lui Victor, căreia i-a spus să îl lase în pace pentru că are o familie, iar femeia respectivă i-a râs în nas. Prezentatoarea emisiunii „Ne vedem la TVR” s-a consumat foarte mult din cauza divorțului. A recunoscut că a plâns mult după despărțire, că nu credea că un divorț o putea lovi atât de tare în suflet.

„Am plâns mai ales după divorţ. Nu am înţeles de ce mi s-a întâmplat asta. Mi-am iubit foarte mult soţul. L-am sprijinit foarte mult. L-am ajutat în proiectele lui. Am încremenit eu în emisiunea mea fără să avansez, dându-mă un pas în spate, ca să-l pot ajuta pe el, să ajungă în Parlament.

Am fost lângă el când a avut problema de sănătate. Ani în şir găteam mâncare de regim pentru el şi alta pentru noi. Nu am înţeles de ce, unde a apărut acea breşă să aflu că el avea o viaţă în paralel.

Nu am călcat niciodată strâmb. El, de un an de zile, avea o viaţă dublă. Cu actuala lui soţie, această femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existenţa ei. El nega că ar fi avut o altă relaţie decât profesională.

Am rugat-o să-l lase, că Victor are o familie, o soţie care-l iubeşte, să-şi vadă de familia ei şi să întrerupă relaţia. Mi-a râs în nas”

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Intrebarea care se află pe buzele tuturor. Ce spune despre revenirea la „Mireasă pentru fiul meu”

Mirela Vaida a spus adevărul despre revenirea ei la TV! Cum toţi oamenii s-au gândit ...