Cazul medical care A FĂCUT OCOLUL PLANETEI: bebelușul care s-a născut cu PĂR ALB. Explicația uluitoare

Bebelușul care s-a născut cu părul alb a uimit lumea medicală. Părinții au fost uluiți când l-au văzut la naștere.

Orice părinte își dorește ca pruncul care urmează să vină pe lume să fie sănătos. Este normal ca părinții, în special mamele, să fie puțin anxioase înainte să își țină copilul în brațe.

Bebelușul care s-a născut cu părul alb a uimit pe toată lumea

Povestea lui Bence, un bebeluș adus pe lume de o unguroaică, este unică în lume. În urmă cu un an, micuțul a venit pe lume în cel mai fericit moment pentru părinți. Copilul era perfect sănătos, în urma evaluărilor medicale pe care medicii le-au făcut, cu o singură excepție: avea părul alb.

Medicii au explicat apoi că micuțul nu e vreun ciudat și că aspectul părului său era cauzat de producția slabă de melanină. Cu toate acestea, micuțul nu suferă de albinism. Doctorii spun că deși astfel de cazuri sunt foarte rare, culoarea părului său se va schimba pe măsură ce acesta va crește.

Unii medici maghiari sunt de părere că micuțul avea o formă de albinism, însă nu suferea cu totul de această afecțiune genetică.

După ce medicii au stat de vorbă cu părinții, aceștia s-au mai calmat, iar acum se bucură de miracolul apărut în viața lor.

Si-a alaptat bebelusul inainte sa intre in arest. Scene emotionante intr-un tribunal romanesc

Scene dramatice in Saptamana Mare, la Judecatoria din Cluj. O tanara de doar 24 de ani a fost surprinsa ieri, in Joia Mare, in mijlocul unei scene emotionante, cu putin timp inainte sa fie dusa in arest.

Femeia a fost arestata pentru furturi din genti si buzunare si, inainte sa fie dusa de politie spre arest, si-a alaptat copilul extrem de emotionata. Dupa ce si-a pus copilul la san, l-a inmanat bunicii cu lacrimi in ochi.

Avocatul tinerei este extrem de revoltat de decizia luata de judecatorii clujeni. Acesta se intreaba de ce trebuie sa isi execute pedeapsa daca legea prevede ca o mama cu copil mic poate fi absolvita sa faca arest deoarece decizia se poate amana.

„Acesta e caz de CEDO”

Tanara a fost arestata pentru 30 de zile pentru ca in perioada 9 februarie – 27 martie a furat 150 de lei si doua telefoane din buzunare si genti. Furturile au avut loc chiar in centrul Clujului, scrie clujust.ro.

”Acesta e caz de CEDO. Nu poti sa arestezi preventiv o mama cu copil de trei luni. Avem in Codul de precedura penala, intre cazurile de amanare a executarii pedepsei, cel in care condamnata are copil mai mic de un an. Prin analogie, ar trebui sa se aplice si la arestarea preventiva, dar despre asta nu scrie nimic in cod. Este o scapare a legiuitorului. Am invocat asta in fata judecatorului”, a declarat avocatul pentru clujust.ro.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!