Catalin Morosanu, Declaratie SOC! „Nu Dorm Cu Sotia…”

Cătălin Moroşanu a dezvăluit un detaliu necunoscut din viaţa sa de cuplu. LUptătorul a povestit cum se pregăteşte înainte de un meci.

Luptătorul Cătălin Moroşanu a povestit că înainte de orice meci, înainte de a intra în ring, are nevoie de ore de concentrare, dacă nu chiar zile. Preferă să se izoleze, să stea singur şi să nu doarmă în acelaşi pat cu soţia sa, Georgiana.

„Când am fost acum plecaţi, ea într-un pat şi eu în altul am dormit. Îmi fură energia. Eu trebuie să mă gândesc la meci, să mă concentrez. Eu trebuie să nu văd femei, nimic în astea.” a spus Cătălin Moroşanu la Antena Stars.

Acesta a mai dezvăluit că soţia sa este în ultimul an de facultate, va deveni în curând medic stomatolog.

ULTIMA ORA! Vesti Bune Din Germania. Medicii Au Facut Anuntul Cu Privire La Ioana Condea, Romanca Bagata In Coma De Un Traficant. BRAVO, IOANA!

Aflată de aproape trei ani într-un spital din Germania, tânăra mişcă acum mâinile şi a început să mănânce, ajutată de personalul medical.

Ioana Condea s-a aflat o perioadă îndelungată în comă, iar, la un moment dat, medicii nu mai aveau nicio speranţă că o pot salva, spre disperarea familiei. Tânăra şi-a revenit, însă, miraculos şi a început să comunice prin semne.

Potrivit surselor CANCAN.RO, Ioana se simte acum mai bine, a început să mănânce şi îşi mişcă mâinile. Este în continuare ţintuită la pat şi nu poate vorbi, iar doctorii nu ştiu când şi dacă se va întâmpla acest lucru.

Mama tinerei declara anul trecut că a fost în Germania şi a văzut-o pe fiica ei. „Am fost în Germania, am văzut-o. Fata şi-a revenit, s-a trezit din comă după doi ani. Medicii sunt şi ei încrezători şi optimişti“, spunea Graţiela Condea.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!