„Când aveam 15 ani m-am îndrăgostit de Daniel, iar după 6 luni de relație am ajuns în pat. El nu a vrut să facem dragoste, ci a zis că mă așteaptă până la 18 ani să ne căsătorim. Și am rămas virgină până în noaptea nunții, doar că nu am făcut amor cu el, ci cu alt bărbat.” De neimaginat ce s-a întâmplat și prin ce trece tânăra acum:

Dragă Adela,
Am aproape 21 de ani şi sunt căsătorită de aproape 4 ani. În adolescenţă, când aveam 15 ani, m-am îndrăgostit de un băiat cu 5 ani mai mare. După vreo 6 luni de relaţie cu acest băiat (Daniel) am ajuns în pat, dar când să o facem (dragoste) el a zis că nu vrea să o facem dacă nu suntem căsătoriţi şi că mă va aştepta până o să împlinesc 18 ani şi o să ne căsătorim (şi am rămas virgină până în noaptea nunţii, doar că nu a fost el bărbatul cu care m-am căsătorit).

Dar după vreo 2 luni, a plecat în Spania, deşi eu nu eram de acord şi m-am despărţit de el. El m-a tot căutat, mi-a trimis tot felul de cadouri, dar eu nu am mai vrut să vorbesc cu el, deşi îl iubeam enorm şi încă îl mai iubesc. Pentru ca să pot să îl uit, am decis să mă căsătoresc.

Pe soţul meu îl iubesc şi avem o relaţie destul de frumoasă, zic eu. Dar, deşi aş fi vrut să-l uit pe Daniel, nu l-am putut uita. Înainte de a face nuntă acum 4 ani, Daniel încă mai spera la mine şi m-a căutat, dar eu l-am respins şi i-am întors spatele. După 3 ani, adică anul trecut, s-a căsătorit şi el.

Mă gândesc la el tot timpul, de multe ori îl visez. Nu ştiu ce să fac. Îmi doresc foarte mult să mă întâlnesc cu el, să fim măcar o noapte doar noi doi. Ce mă sfătuiești să fac, să îl caut?

Adela răspunde:
Draga mea,
Dacă îl doreai atât de mult pe Daniel, de ce l-ai respins cu strășnicie în toți acești ani? Eu cred că atunci erai cea adevărată, iar acum nu mai ești. Probabil că traiul în comun împreună cu soțul tău te-a făcut să pierzi acea fascinație a începutului unei iubiri, când suntem îndrăgostiți și totul are mai mult sens.

Într-o relație extrem de apropiată, cum este o căsătorie, începi să-l vezi pe cel de lângă tine ca pe un om obișnuit. Îi cunoști toate tabieturile, unele nu prea plăcute, îl vezi ciufulit, neîngrijit. Își pierde acea aură de mister și fascinație cu care te-a cucerit. Chiar dacă ți-e bine cu el, te trezești că ți-e dor de minunatul început.

Ce ai făcut tu? Treptat, te-ai apucat să proiectezi asupra lui Daniel toate aceste dorințe ale tale din subconștient. Ți se pare că, dacă l-ai întâlni pe Daniel, ai atinge din nou acel ideal. L-ai transformat într-un simbol. Pentru tine, Daniel înseamnă toată pasiunea și intensitatea unui început de iubire, așa cum îți dorești tu. Dar, atenție: Daniel din mintea ta nu este neapărat una și aceeași persoană cu Daniel din realitate. S-ar putea ca, dacă ai reuși să-l întâlnești în carne și oase, să ai o dezamăgire cruntă, care să te marcheze.

Dacă vrei neapărat să te convingi, n-ai decât să-l cauți, dar să nu-ți faci foarte mari iluzii. În primul rând, vei arăta ca o femeie nehotărâtă și disperată – pentru că, după ce te-ai ținut tare în toți acești ani, acum brusc te-ai răzgândit. Apoi, poate că el chiar își iubește nevasta. Ești sigură că mai are aceeași dragoste față de tine ca acum cinci ani?

Femeia i-a spus soțului că e gravidă, îl înșelase și va naște copilul altui bărbat, dar nu se aștepta niciodată ca el să răspundă așa: Nu-i venea să creadă cum a putut. Uite ce a făcut soțul:

Multe cupluri care au fost împreună de mulți ani se laudă că se cunosc unul pe altul foarte bine, totuși, puterea relației lor nu depinde de timpul pe care cei doi îl petrec împreună, ci de diferitele situații prin care cei doi trec, împreună.

Această poveste a devenit atât de cunoscută încât nimeni nu prea mai știe dacă a pornit de la o întâmplare reală. Iată despre ce e vorba.
Un bărbat și soția sa fuseseră împreună de 4 ani, și la un moment dat ea a rămas însărcinată. Ei erau căsătoriți de numai o lună, și își luau mereu toate măsurile de precauție pentru ca asta să nu se întâmple, așa că bărbatul s-a cam îngrijorat.

Soția a recunoscut în cele din urmă că trebuie să îi zică ceva. El știa că îi va spune ceva foarte rău fiindcă începuse totul prin a-i spune cât de mult îl iubește. Iată ce se întâmplase: într-o noapte ea era în oraș împreună cu prietenele ei și s-a îmbătat foarte tare. În timp ce era afară singură, la aer, încercând să își revină, a cunoscut un bărbat.

Atunci a luat o decizie teribilă, a mers cu el acasă și au sfârșit prin a întreține relații intime neprotejate. Ea a mai zis că nu avea de unde să știe sigur, că acel copil putea să fie al acestui bărbat. Cele aflate l-au pus într-o mare încurcătură pe acest om: pe de-o parte o iubea foarte mult pe soția sa, pe de altă parte ea îl înșelase.

Omul s-a gândit foarte mult la toată situația și la sfârșit a luat o decizie care a uimit-o pe femeie: el nu voia ca toți anii buni pe care i-au petrecut împreună să se irosească din cauza unei singure greșeli uriașe, așa că a sfârșit prin a crește acel copil de parcă ar fi fost al lui. Știe că a luat decizia corectă pentru el și pentru familia sa.

A vazut ca sotul o suna, asa ca a raspuns. A zis „Alo” de mai multe ori, dar barbatul nu raspundea. La un moment dat s-a oprit si a ascultat zgomotele care se auzeau. Cand si-a dat seama ce se intampla, a inceput sa planga:

O simpla greseala a dus la destramarea unei familii din Marea Britanie, familie care parea a fi incredibil de unita pana in acel moment.

Totul a inceput intr-o seara, in momentul in care telefonul Lisei James a sunat. Era chiar sotul ei. Putin nelinistita, gandindu-se ca s-a intamplat ceva, femeia a raspuns.

A spus „Alo” de mai multe ori, dar sotul ei nu ii raspundea. Lisa nu a inchis si a ramas pe fir, ascultand cu atentie zgomotele care se auzeau. Dupa 5 minute a realizat un adevar socant!

Sotul ei o sunase din greseala, probabil in momentul in care s-a asezat cu fundul pe telefon. Apelul a transmis astfel toata partida de sex pe care el o avea in acel moment cu amanta lui.
In cele din urma femeia a inchis iar dimineata, cand sotul a ajuns acasa, l-a confruntat. Acesta nu a negat si i-a marturisit ca o insala de un an de zile.

Lisa nu a mai stat pe ganduri si a bagat imediat divort.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *