Bucuria Anti Manelistilor ! Florin Salam a făcut INFARCT

După moartea Denisei Raducu, supranumită Denisa Manelista, o altă dramă lovește lumea manelelor. Cântăreţul de manele Florin Salam a suferit un infarct, potrivit cancan.ro. Informaţia apare după ce, zilele trecute, impresarul artistului a anunţat că manelistul se retrage temporar din activitate din cauza problemelor medicale.

Salam ar fi suferit infarctul în urmă cu câteva zile, iar medicii i-au interzis să mai cânte, pentru a nu se epuiza mai rău, riscând să îşi piardă chiar viaţa.

Urmarea a fost că manelistul şi-a anulat mai multe concerte.În urmă cu câteva zile, imprsarul lui Florin Salam anunţa că artistul este nevoit să renunțe la muzică, din cauza unor probleme grave cu corzile vocale, solistul urmând să fie supus unor investigații suplimentare

“Nu ştiu dacă fanii îşi doresc să audă ce le spun eu, dar pentru o perioadă nedeterminată Florin Salam nu va mai cânta deloc.

Trebuie obligat să facă o pauză. Vocal pentru că şi-a forţat vocea foarte mult, are şi 3-4 cântări într-o singură noapte. Iar psihic este datorită presiunilor care vin mereu.

Sunt presiuni care vin din partea unor indivizi, care vor bani. Sunt oameni care nu au treabă cu această lume şi nu ştiu decât să ceară bani şi nu-i intersează de nimic decât venitul lor. Îi pare foarte rău că s-a ajuns în această situaţie, îi roagă pe toţi să îl înţeleagă şi face tot posibilul să se refacă repede şi să fie din nou prezent la evenimente”, a declarat Puiu Iordache.

Simptomele ASTENIEI de toamnă. Cum o poţi combate?

Schimbarea vremii aduce nu doar ore mai putine de lumina naturala si temperature scazute, ci si schimbari in tonusul nostru fizic si psihic.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

1 of 2 Următorul