Brigitte Năstase a făcut un anunț trist: „Astăzi a murit…”

După mai multe despărțiri și împăcări cu Ilie Năstase, Brigitte Sfăt a făcut un anunț trist. Vedeta pare decisă să divorțeze de fostul tenismen.

În urmă cu aproximativ o lună, bruneta a făcut un anunț pe contul său de socializare, care a luat prin surprindere pe toată lumea.

„Astazi, 12 iulie, anunț oficial divorțul de Ilie. Nu pentru că -a înșelat. Pentru că m-am săturat de nesimțirile

fostei soții. De faptul că non stop își folosește copiii să îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de această dată o mașină nouă.

I-am dat un Mini Cooper, cu 30.000 km la bord, și a făcut un scandal monstru.

Vreau să înțelegeți faptul că anul trecut soțul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000€……iar în fiecare an peste 300.000 €, în condițiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum și tot felul de lucrări de șantier pentru câțiva bănuți…..
Eu nu am primit NICIODATĂ de la Ilie vreo mașină.”, a scris Brigitte pe contul său de socializare.

Brigitte Năstase, anunț trist

De această dată, ea pare decisă să pună capăt relației. „Astazi a murit… si ultimul strop din ce am iubit”, a scris ea.

Oana Lis, mesaj trist de Sfânta Maria: „A murit…”

Ziua de Sfânta Maria este una tristă pentru Oana Lis. În fiecare an, pe 15 august, pentru ea este cea mai tristă zi, care îi amintește de mama ei. Soția lui Viorel Lis și-a pierdut mama când ea era foarte mică.

Oana Lis, mesaj trist în ziua de Sfânta Maria

Această zi de sărbătoare este una tristă pentru Oana. Sărbătoarea îi amintește de mama sa, care a murit când ea era foarte mică și pe care o chema Maria.

”Azi e o zi tristă pentru mine…Maria, aşa o chema pe mama…Azi ar fi fost ziua ei. A murit când eram eu mică. Ufff. Şi e greu ca fetiţă să trăieşti fără mamă. E greu ca femeie. E greu pentru orice om să fie privat de iubirea necondiţionată a unei mame”, a scris ea pe Facebook.

Imagini scandaloase cu Pomohaci! Uite ce făcea când nu-l vedea nimeni!

Scandalul Pomohaci este departe de a se termina. Apar tot mai multe dezvăluiri despre preotul cântăreț, în contextul în care un alt scandal sexual lovește biserica în același timp, cel care îl are ca protagonist pe Corneliu Bârlădeanu, episcopul Hușilor.

După înregistrarea audio în care preotul Pomohaci făcea avansuri sexuale unui tânăr, iată că apar și primele imagini.

Presa a publicat fotografii în care părintele pare să facă videochat cu băieții, îmbrăcat în sutană. Imaginile, mai jos:

Cum îi aburea Pomohaci pe băieți

„Cred ca parintele isi dorea sa faca dragoste cu mine, dar a vazut ca nu s-a putut. L-am cunoscut printr-un coleg de munca, el m-a observat pe mine, a spus ca vrea numarul meu. Intr-un final, i-am dat numarul si din acea seara am inceput sa vorbim.

Am vorbit mai multe, imi spunea ca vrea sa ma cunoasca mai bine. Imi spunea ca vrea sa facem dragoste, i-am spus ca eu nu pot sa fac asta, s-a suparat, iar atunci s-a rupt orice legatura.

Imi spunea sa ma duc in baie sa fac o poza la…si sa i-o trimit. Am zis ca nu pot sa faca sta la munca, pentru ca sunt camere de supraveghere. El insista mult. Cand vorbeam cu el cu camera web deschisa, el voia sa ma dezbrac, sa ii arat „dotarea lui Dumnezeu.”, ca asa ii spunea el.

Eram odata acasa si m-a vazut ca eram la bustul gol si a spus sa ma dezbrac ca ar vrea sa vina langa mine sa ne incalzim.

Mi-a oferit si un inel, e aur alb, cu o piatra destul de maricica, are vreo 4 grame. A venit la mine si mi-a spus ca intind mana si mi l-a pus pe deget, exact ca la femei, pe inelar”, a spus unul din cei abordați de Pomohaci.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *