Bianca a dat frâu liber pasiunii! A renunţat la sutien şi a petrecut prima noapte alături de ispita Sorin! Ce au surpins camerele

Publicitate

S-a lăsat greu, dar Bianca a căzut în cele din urmă în ispită. Nu numai că a avut primul sărut cu Sorin, dar a urmat şi prima noapte împreună.

Publicitate

După ce s-a tachinat câteva zile cu Sorin, Bianca a hotărât să nu mai aştepte şi a început să fie din ce în ce mai romantică. A petrecut prima noapte împreună cu ispita.

„S-a lăsat dusă de val. A cedat din toate punctele de vedere şi a lăsat garda jos. Nu mai are niciun fel de teamă, inhibiţie. Nu mai opune rezistenţă, nu mai e fata care trebuie să se gândească înainte de a face un lucru. Am profitat de acest moment şi am sărutat-o pe domnişoara Bianca”, a declarat Sorin, după prima dimineaţă alături de tânăra blondă.

Publicitate

Publicitate

Vezi VIDEO incendiar pe spynews.ro

Publicitate
x

Check Also

Era făcut praf și repeta despre iubita lui: „Am prins-o ÎN PAT cu frate-meu!” :O Atunci o tânără s-a apropiat de el și i-a spus ceva. El nu a luat-o în seamă, dar e incredibil ce i s-a întâmplat peste câțiva ani. Și-a dat seama că i-a zis adevărul. OMG, cine e de fapt femeia

Ne-am sărutat la 20 de ani și ne-am căsătorit la 50 Bineînțeles, citind titlul povestirii ...