Bărbatul fără casă refuza să plece din magazin, așa că angajații au chemat poliția. Ofițerii s-au apropiat de om, s-au uitat mai bine la el, dar abia când s-a uitat în jur și-a dat seama ce se întâmplase și a început să plângă

De multe ori mi-a spus că pot să îmi iau pe altul, dar după ce se calma, îmi zicea că o spune la nervi, apoi iar începea să îmi spună că mă iubeşte şi o să fie lângă mine mereu.

Dar eu când îi spuneam că nu îmi dă suficientă atenţie și că nu petrece destul timp cu mine, se enerva. Am început să cred că noi doi nu avem şanse la un viitor împreună, dar am continuat de frica faptului că nu mă voi putea obişnui fără el. El fiind acel gen de om impulsiv, agitat, de parcă aș fi fost proprietatea lui.

Dacă el vorbea cu o colegă, nu avea nimic, din punctul lui de vedere și îmi spunea că vorbesc despre serviciu. Dar dacă eu vorbeam cu un coleg despre şcoală, îmi scotea ochii. Am început să cred că i se potriveşte o femeie de pe vremuri, care era de la sat, stătea închisă în casă şi el, ca bărbat, avea dreptul să facă ce vrea.
De câteva luni, am început să nu am foarte mare atracţie faţă de el, adică îmi doream, dar când era momentul, îmi trecea.

De o săptămână nu am mai vorbit cu el, nu a mai dat un semn. Acum 2 zile mi-am pierdut cartela şi nu ştiu dacă în acest timp a încercat să dea un mesaj sau ceva. Oare ar trebui să vorbesc cu el pe Facebook? Sau să las aşa şi să îmi văd de viaţa mea?
Dragă Maya,
Cu siguranță că nu ai niciun motiv să te simți vinovată, în niciun caz pentru că așa vrea el. Iubirea te face să-l înțelegi și să-l ajuți pe celălalt, nu să dai vina pe el când nu ești în stare să fii la înălțime.

Iar el a dat foarte multe dovezi că nu este. Evident că te doare să faci sex cu un bărbat care nu a auzit în viața lui de preludiu. O femeie nu se ia cu asalt, se ia cu tandrețe și cu afecțiune – dar e clar că nu e genul lui de treabă.

De asemenea, faptul că te consideră ca pe o proprietate a lui este inacceptabil. Din păcate, nu ai după cine să plângi, acest om nu știe decât să te facă să suferi.

Dacă i-ar fi păsat de tine, te-ar fi căutat el, dar dacă s-a dat la fund nu e cazul să-l întrebi tu de sănătate. Când va veni la tine – căci, probabil va veni, măcar din puterea obișnuinței sau din curiozitate că nu-l cauți – ar fi mai bine, pentru tine, să nu mai ai timp pentru el.

Decât să trăiești cu un bărbat care te face să te simți ultimul om, mai bine singură. Dacă refuzi să fii tratată așa, mai devreme sau mai târziu cu siguranță vei întâlni pe cineva care să merite.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *